2017. november 16., csütörtök

ÍGY SZÚRHATÓ EL AZ ÜNNEPI AJÁNDÉKOZÁS

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2017.11.16.


A Magyar Posta már jelezte: felkészült az ünnepi rohamra. Ezt a kijelentést azonban a csomagfeladás nemrégiben bejelentett korlátozása határozottan gyengítheti. Az ajándékot a neten rendelőknek már most érdemes végiggondolniuk, biztosan megérkezik-e a cucc az ünnepek előtt.

Egyre népszerűbb a netes rendelés; várakozások szerint az idei karácsonyi forgalom ismét rekordot hozhat. Tavaly sokan lesték az ünnepek előtti napokban egyre kétségbeesetten, hol járhat a szeretteiknek karácsonyi ajándékként megrendelt meglepetés. Arról, hogy mit tehetünk, ha nem érkezik meg időben az ajándék, itt írtunk részletesebben, a lényeg azonban az, hogy a csúszás, az idegeskedés mindenki ünnepét tönkre teheti.

Érdemes tehát már eleve körültekintően vásárolni (az adóhatóság összeállított egy netvásárlási kisokost, amit itt nézhet meg). A posta szerint egyébként a karácsonyi forgalomban a távol-keleti országokból megrendelt áruk átfutási ideje 6-8 hét is lehet, tehát aki onnan akar meglepetést rendelni, már most késésben van. Pontosabban: jórészt a jó szerencsére bízza magát. Az Európai Unióból jellemzően 1-2 hét alatt, a hazai online kereskedőktől pedig néhány nap alatt megérkezhet a csomag, így ezen a téren még nincs aggodalomra ok. Legalábbis elvben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.