2017. november 14., kedd

KERTÉSZ-ESTERHÁZY EMLÉKKÖNYVHÉT - INGYENES E.KÖNYV

KÖNYVHÉT BLOG
Szerző: KÖNYVHÉT20
2017.10.28.


Különleges e-könyv kiadványt ajánlunk: a Könyvhét megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából a Kertész-Esterházy emlékKönyvhétben összegyűjtve tárjuk olvasóink elé a Kertész Imreés Esterházy Péter munkásságát nyomon követő önálló cikkeket és interjúkat.

A Könyvhétnek a húszéves története alatt megjelent minden lapszáma megtalálható a honlapunkon, és ingyenesen letölthető. Emiatt ezt az emlékkönyvet bárki összeállíthatná, ha elegendő időt és munkát fordítana rá. Ezt a munkát mi elvégeztük, és a munka eredményeként most ingyenesen olvasóink rendelkezésre bocsátjuk egy szépen megformált, 96 oldalas e-könyvben a Kertész-Esterházy emlékKönyvhét című kiadványunkat.

A cikk- és interjúgyűjteménnyel saját húszéves történetünkre is visszatekintünk, és – azt reméljük – egyben Kertész Imre és Esterházy Péter olvasóinak, tisztelőinek is hasznos kiadvánnyal szolgálhatunk.

Az e-könyv olvasói meggyőződhetnek majd arról: az írások így együtt olyan új jelentéseket és hangulatokat nyernek, amelyek éppen az időben egymástól elkülönülve történő megjelenés miatt a maguk idején nem érvényesülhettek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.