2017. november 18., szombat

KÉT ATOMBOMBÁT AKAR DOBNI ORBÁNRA SIMICSKA FEBRUÁRBAN, AMITŐL POLITIKAI FÖLDCSUSZAMLÁST VÁR

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.11.18.


A kormánylap máris vezércikkben retteg az "aljas lejáratótervtől".

A Magyar Idők névtelen vezércikkben esett neki szombaton a Magyar Nemzetnek, amelyben olyanok vannak, mint hogy a minden cikkében a Fidesz hatalmának megtörését célzó, koncepciótlan revolverújság, ami megtörése szót megőrzésre cserélve elég plasztikusan leírja azt a 3 évvel ezelőttig másfél évtizeden át tartó időszakot, amikor mai kormánylap szerkesztői írták a a Fidesz harci lapját. Ám ennél érdekesebb, hogy a cikk azért íródott, hogy felhívja a figyelmet a Simicska-veszélyre, és tompítani próbálja annak hatását, ha a volt gazdájuk tényleg nekiesne a jelenlegi kitartójuknak.

Márpedig a Magyar Idők szerint ez lesz a helyzet: Simicska komolyabb ellencsapásra készül annál, mint hogy részegen, összekent zakóban veszprémi hirdetőoszlopokat grafitizzen össze.

Az oligarcha totális támadásra készül. (...) Ki tudja, milyen aljas lejárató történeteket tákol össze a dölyfös sértettségtől eltorzult lelkület valamikori barátjáról. Állítólag kettőt is. Az oligarcha talpnyalói legalábbis ezzel próbálják vigasztalni az egyre inkább elbizonytalanodó, megkeseredett munkatársakat a médiabirodalmon belül, ettől várják a G-nap harmadik évfordulóján a nagy februári földcsuszamlást a politikában.

A cikk nem konkretizálja, milyen témában várható a nagy leleplezés (ügynökügy, nőügyek, lopások, Orbán-család - sok minden szóba jöhet), de szerinte már az is a Nagy Tervhez tartozik, hogy Vona megtámogatta Gyurcsányt a Orbán külföldön tartott pénzének ügyében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.