2017. november 4., szombat

KI SZÍVJA MEG A LEGJOBBAN A METRÓFELÚJÍTÁST?

INDEX
Szerző: TENCZER GÁBOR
2017.11.04.


November 4-én, szombaton kezdődik a 3-as metró felújítása. Az igazi felfordulás november 6-tól, hétfőtől várható. Több tízezer, sőt akár több mint százezer ember érzi majd a bőrén a lezárt metró miatti kellemetlenségeket.






Ön vajon megszívja-e?
  • Ha ön Újpest és a Lehel tér között a 3-as metrót használta munkába járásra, egyéb célokra, akkor mindenképpen, méghozzá nagyon, mert ez a szakasz le lesz zárva egy évig.
  • Ha ön kocsival járt be dolgozni eddig a Váci úton, akkor is nagyon, mert egy sávot elvesznek az útból a metrópótló buszoknak, ezért óriási dugók várhatók.
  • Ha ön hétvégenként a 3-as metrót szokta használni a vonal bármelyik pontján, akkor eléggé, mert hétvégenként a komplett vonal le lesz zárva 3 évig.
  • Ha ön hétköznap este fél kilenc után a 3-as metrót szokta használni a vonal bármelyik pontján, akkor is épp eléggé, mert esténként fél kilenctől a komplett vonal le lesz zárva 3 évig.
  • Ha ön Észak-Pest egyéb, a központ felé tartó tömegközlekedési járatait szokta használni munkába járásra, egyéb célokra, akkor is eléggé, mert ezeken a vonalakon a metró lezárása miatt zsúfoltságra kell számítani.
  • Ha ön északról, az agglomerációból, vagy Észak-Pestről, de nem a Váci úton szokott bejárni kocsival dolgozni akkor is, hiszen a Váci útról menekülő autósok várhatóan torlódást fognak okozni az összes bevezető úton a 11-es úttól az M3-asig.
  • És ha ön a Róbert Károly körutat használja reggelenként, még akkor is, hiszen a 45 másodpercenként közlekedő metrópótló buszok nem a Váci úti felüljárón, hanem szintben, lámpákkal átvezetve fogják keresztezni a Róbert Károly körutat, jelentős torlódásokat okozva...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.