2017. november 24., péntek

KORRUPCIÓINFÓ: MEGBÉNULT A HULLADÉKSZÁLLÍTÁS, JÖHETNEK AZ OLIGARCHÁK, ÁLLÍTJA HADHÁZY

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: RÁDI ANTÓNIA
2017.11.23.


Megkezdődött a szemétszállítási rendszer összeomlása. Hadházy Ákos (LMP) országgyűlési képviselő lakóhelye, Szekszárd és környéke példájával igazolta korábbi állítását: a végső cél a hulladékkezelés kijátszása oligarchakezekbe.

„Az elmúlt pár hónapban a szelektív hulladék és a zöld hulladék mennyisége, kiegészülve a lom hulladékkal oly módon megnőtt, hogy az általunk meghatározott gyűjtési napokon nem minden esetben tudjuk a szolgáltatást teljesíteni. (…) A hulladékszállítás finanszírozása a koordináló szervezet, az NHKV Zrt. részéről lassabban történik, mint ahogyan az együttműködési szerződésben megállapodtunk. Emiatt gépjárműveink javítása is lassabban halad, amely a késedelmes teljesítés egyik oka” – magyarázkodott október végi levelében a megyeszékhely Szekszárd, illetve kisebb környékbeli települések érdekeltségében álló Alisca Terra Regionális Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője az egyik érintett település polgármesterének írt levelében.

A helyi lakosok türelme véges, Hadházy facebook-kommenteket mutatott és fotókat, amik a Szekszárdon készültek: ürítetlen kukák, mocskos környezet. Az egyik helyi lakos azt írta például: hosszú idő után végre kiürítették a szelektív tárolókat, csakhogy összeöntötték a papírt és a műanyagot a szállító járműben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.