2017. november 5., vasárnap

MAGYARORSZÁG BŰNÖS KIRABLÁSA, ALKOTMÁNYOS ÁLLAMISÁGÁNAK FELSZÁMOLÁSA, ORBÁN MAGÁNVÁLLALKOZÁSÁVÁ ZÜLLESZTÉSE, GYURCSÁNY KORMÁNYÁNAK ASSZISZTENCIÁJÁVAL!

CIVILHETES
Szerző: DR. SZIMULY VIKTÓRIA
2017.11.05.


Elnézem a facebook közösséget, és elerednek a könnyeim. Ez a közösség akár reprezentatív mintaként is szolgálhatna, hogy milyen megosztottá tettek minket tudatosan, mennyire átmosták az emberek agyát. 

Azt mindig tudtam, hogy pesszimista a magyar, de ilyen fásultságot, nem törődést, még nem érzékeltem soha és nem tudom az embereket hibáztatni.
1989 óta tart egy folyamat, ami a legjobb jóindulattal sem nevezhető pozitív fordulatnak, bár sokaknak megvalósult az álma, rendszerváltás. De vajh történt-e rendszerváltás, vagy inkább nevezzük gengszeterváltásnak. Elhibázott privatizációs folyamat eredményeként a politikai elit megerősödött, és évek óta semmi más nem történik, mint a politikai prostituáltak váltják egymást.
Aki ma Magyarországon kormányváltás után kiállt, a politikai elit cserélését akarja.
2000-ben, akkor még nem voltunk EU tagállam, Járaiék rájöttek, hogy üres az államkassza.
Nem tudom, hogy mikor, kinek a fejéből pattan ki a szikra, amivel a magyar társadalom mondhatom 41%-át tették tönkre a devizalufival, / ezt már tudjuk, ne beszéljük túl /melyet 2001-ben bevezettek. Saját tapasztalatomból tudom, hogy a lakosságnak esélye sem volt forintos hitelhez jutni, mivel nem adtak. Ki az a marha, aki ha lehetősége van, egy kétes kimenetelű hitelbe belemegy.
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a tudatosságot más sem bizonyítja jobban, minthogy 2-3 hét alatt létrehozták az. ún. nevezett „ hitel-ügyintézői „ szakmát, amely arra volt hivatott, hogy a hitelt felvevők ne is találkozzanak a bankkal közvetlenül, az ügyfelek 99%-a bankkal csak akkor találkozott, amikor aláírni bement a bankba.
Súlyos províziókért ezek a hitelügyintézők mindent elintéztek, még annak is, akinek nem volt meg minden feltétele a hitelhez. Külön maffia-csoportok jöttek létre, akik munkáltatói kereseti kimutatást kreáltak, a banknak pedig érdeke volt, hogy ne nézzen utána, adták a hitelt boldog-boldogtalannak.
A következő kormány, Gyurcsány irányításával, ha hitelesek akartak volna maradni, simán leállíthatták volna!
 De nem tették, mivel ez búsás hasznot hozott…tehát  senki  ne mutogasson a másikra, hogy te voltál. Jelzem, itt ebben az időszakban, államcsíny nem történt még...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.