2017. november 28., kedd

MÁR NEM IS TITKOLJÁK, HOGY ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK IRÁNYÍTJÁK A REZSIMET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.27.


Ismert elmebeteg, futóbolond ufószakértő könyvéből kívánja Orbán rezsimje felvilágosítani első körben legalább saját embereit Soros Györgyről. A művet a Fidesz-frakció rendeltette meg a pestisracok.hu portált fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-vel.

A GerillaPress valóban gerillatevékenységet folytat a demokrácia ellen, a Soros Györgyről szóló könyvből 5000 darabot szállítottak le 13 millió forint értékben. A “George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége” című könyv nem különb, mint a Mein Kampf, csak ahhoz képest még primitívebb, viszont éppen olyan sötét.

Maga a szerző összeesküvés-elméleteket terjesztő szélhámos, aki az ufókban hisz, és aki olyan ostobaságokkal etette eddig a közvéleményt, mint amilyenek a World Trade Centerről szóló konteók. A könyveket az egyéni választókerületi képviselőknek osztották ki. Ez a 106 választókerülettel számolva fejenként 47 példány.

Ez azt jelenti, hogy a Fidesz bűnszervezete eljutott odáig, hogy a szélsőjobb és a neonácik által vallott összeesküvés-elméletekkel butítja nemcsak saját kádereit, hanem az ő révükön az egész országot. Mivel a kormányzati politika a Soros-féle világ-összeesküvés elleni harc jegyében telik, ezért nem túlzás mondani, hogy elmebetegek irányítják Magyarországot, élőkön Orbán Viktorral, aki megzakkant konteóhívők eszméit vallja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.