2017. november 8., szerda

MEGZSAROLTÁK MÉSZÁROS LŐRINCET

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ZSEBESI ZSOLT
2017.11.08.


A magyar Elon Musk, vagyis Mészáros Lőrinc köreiből származó bizalmas, eddig meg nem erősített információ szerint a legtehetségesebb magyart, a vállalkozások pannon Mozartját övön aluli ütés érte. Megzsarolták. Névtelen levelet kapott 4,5 millió olvashatatlan aláírással. A neve elhallgatását kérő informátorunk azt állítja, hogy a levél azzal fenyegette meg a NER zászlóshajóját, a kormányfő belső tanácsadóját, valamennyiünk Lőrincét, hogy – ha nem fizeti be az állami megrendeléseken keresett milliárdjait a zsarolók által megnevezett offshore cég számlájára – akkor a bűnlajstromát és az arra vonatkozó bizonyítékokat Magyarország legfőbb ügyésze, a korrupció elleni könyörtelen fellépéséről ismert és megvásárolhatatlan (mert már régen megvásárolt) Polt Péter kezeihez továbbítják.

A hír hallatára – állítólag – rendkívüli tanácskozást hívtak össze a Mészáros-birodalomban, amelyen jelen volt Mészáros Lőrinc mind a 120 cégének összes vezetője. Ezért az értekezletet a felcsúti Pancho Arénában tartották rendkívüli biztonsági intézkedések közepette, éjfél és hajnali négy óra között, hogy a lehető legkisebb feltűnéssel lehessen a nagy számú résztvevőt a helyszínre szállítani. A helyzet komolyságát jelzi, hogy a tanácskozás idejére szesztilalmat rendeltek el. Még a stadion VIP páholyaiban is tilos volt a sör, a bor és a pálinka árusítása. A jelszó az volt, hogy a tiszta kezű emberek gyülekezetéhez tiszta fej illik. A tiszta kezűek és tiszta fejűek részletesen áttekintették a résztvevők kölcsönös érdeklődésére számot tartó kérdéseket és a helyzet megkívánta döntéseket hoztak – áll az MTI-hez eljuttatott közleményben, amelyet a társadalom minél szélesebb rétegének korrekt tájékoztatására hoztak nyilvánosságra, majd tettek közzé egy betű változtatás nélkül, szó szerint Mészáros Lőrinc összes médiájában.


A kommünikére válaszul a Legfőbb Ügyészség is nyilatkozatot adott ki, amely szerint részletes és kimerítő, több mint negyedórás vizsgálat után megállapították: nincs bűncselekményre utaló jel. A tanácskozást szabályosan hívták össze, azon a szavazásra jogosultak 100 százaléka, azaz Mészáros Lőrinc megjelent, így az ott hozott határozatok érvényesek. Egyben bejelentették, hogy nyomozást rendeltek el 4,5 millió ismeretlen tettes, a névtelen feljelentés aláírói ellen. Mindenkit ki fognak hallgatni, akik aláírása nem szerepel a Kubatov-listán, vagyis ismeretlen, tehát megegyezik a levél aláíróinak kézjegyével.

A többi 4,5 millió polgár aláírását a Kubatov-lista alapján beazonosítva lehetett megállapítani az ismeretlen aláírók személyazonosságát. Ezen túl szavazási és szexuális szokásaikat, továbbá, hogy mit vásárolnak és mit fogyasztanak általában a kereskedelmi és a vendéglátóipari egységekben, kivel barátkoznak, továbbá mi a véleményük a magyar labdarúgó válogatott szerepléséről, az elsőáldozás intézményéről, a szeplőtelen fogantatásról és Gyurcsány Ferencről...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.