2017. november 7., kedd

MERT EGY TISZTESSÉGES FIDESZES HAZAFI ISMÉRVE AZ, HOGY LEHETŐLEG MINDENKIT UTÁL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. A.
2017.11.06.


...Sokadik alkalommal kerülök abba a helyzetbe, hogy bár a józan eszem tiltakozik a Jobbik ideológiája és egyáltalán nem meggyőző metamorfózisa (lásd Duró Dóra homoszexuálisokkal kapcsolatos kifakadása) ellen, a Fidesz által pénzelt általános néphülyítés, minden lehetséges erkölcsi gát és írott-íratlan szabály felrúgása arra késztet, hogy szóvá tegyem: nincs rendben ez így. Akkor sincs, ha a deviancia, a morális hanyatlás napról napra egyre inkább normává válik a penészes kereszténység eme kelet-európai fellegvárában.

Az főleg nincs rendben, hogy egy önkormányzati, azaz közszolgálati funkciót betöltő információs lap pártlapként mossa az agyakat, és Habonyok, G. Fodorok, Matolcsy Ádámok szennylapjait überelő stílusban gyalázkodnak. Úgy ráadásul, hogy a homoszexualitást és a homoszexuális emberek csoportjait sértegetik ezzel a hőhullámos, szájszagú álhisztériával. És akkor mi lenne, ha a Jobbik a melegek szavazatára hajtana? Nem mellesleg ez is hazugság így, ahogy van. Dúró nagysága ugyans sietett gyorsan kikelni magából, miután az MTI állítólag félreértelmezte a szavait, pedig ő világossá tette, hogy mekkora sötétség van a fejében. Miszerint nem örül, hogy bejegyzett élettársként élhetnek együtt a homoszexuálisok, nem támogatja a házasságkötésüket, ellenzi, hogy gyerekeket fogadjanak örökbe, betiltaná a Pride-ot és minden – szerinte – homoszexuális propagandát, ami a magyarság felemelkedését gátolja, hiszen a magyarság legnagyobb problémája jelenleg a katasztrofális demográfiai helyzet, ezért sem szabad semmi olyat népszerűsíteni, ami ezt súlyosbítja.

Nos, nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a Jobbik nyakát törné a meleg emberek szavazataiért, de ha úgy is lenne, miért szarja össze magát ettől Nagykőrös önkormányzata és szorgos szalagmunkásai? Egy önkormányzati lap, amelynek elvileg az lenne a feladata, hogy a település lakóit – pártállástól, szexuális irányultságtól függetlenül – informálja a település viselt dolgairól, a Fidesz szócsöveként éppen, hogy nem buzizik. Mert ha Orbánnak lehet, akkor Nagykőrös polgármesterének miért is ne lehetne?

A Soros arcképével, azaz állami hirdetésekkel kitapétázott, ingyenes önkormányzati lap a helyi garancia arra, hogy Nagykőrös sem marad ki a nemzeti agyzsibbasztásból. És ha Nagykőrösön ez megy, akkor mindenhol máshol is ez megy, ahol az önkormányzatiságot halálra ítélő fideszes elvtársak a górék. Ezek a lehetőleg minden háztartásba eljutó ingyenesen félreinformáló lapok képezik a megnyugtató alapját annak, hogy a Fidesz gond nélkül besöpörje a következő évi választást is. Ha kell, a melegeket köpködik, ha kell egy cikken belül Terry Black-eznek, sorosoznak, torzliberálisszemléleteznek. Emberi méltóságot sárba tipró, közönséges stílusban forgatják a szemüket.

Mert egy tisztességes fideszes hazafi ismérve az, hogy egyszerre utálja a melegeket, a Jobbikot, az MSZP-t, Terry Black-et, a rég kimúlt SZDSZ-t, de lehetőleg a MIÉP-et is. Mert csak a Fidesz! Akkor is, ha már ki sem látszunk a mocsokból, a szennyből, és a szélrózsa minden irányába szétfröcsögött gyűlölettől.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.