2017. november 30., csütörtök

NEM, A KORMÁNY NEM ILYEN JÓ FEJ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
 - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.11.29.


...Ha nincs valós menekültválság, majd kreáll az állam. Tartson csak ki a rettegés egészen a választásokig, hisz ez az ő malmukra hajtja a vizet. Pénz nem számít, hiszen úgyis találnak indokot, miért szükséges 51.5 milliárd forintot egy nem létező válság kezelésére elkölteni. Ez pedig azt mutatja, hogy a költségvetésben bőven lenne pénz jóléti intézkedésekre, azonban a kormány fontosabbnak tartja az ország védelmét egy nem létező ellenséggel szemben. Ahelyett, hogy esetleg szociális intézkedésekre költse azt.

Ez a választási kampány talán Magyarország történetének egyik legdrágább és leghosszadalmasabb ilyen típusú akciója lesz, hiszen noha a választások csak jövő tavasszal lesznek, a kampány már hónapokkal ezelőtt megkezdődött. Ezt a kampányt pedig mi finanszírozzuk, akár akarjuk, akár nem. Karácsonyi Erzsébet-utalványok, kilakoltatási moratórium téli meghosszabbítása, a befizetetlen számlákkal rendelkező háztartásokban az áramszolgáltatás fenntartása, Soros- és Brüsszel-ellenes plakátok. Ezek mind egy hosszadalmas kampány részei, ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja. Minden pozitívnak tűnő intézkedés alantas indokkal születik meg. Mindössze a látszat fenntartása a fontos, a valós problémákat nem érdekük kezelni.

Ennek a választásnak a megnyerése a szegények és elesettek testén át vezet. Őket lekenyerezve próbálnak ismét újabb négy évre a parlamentbe kerülni. A kormány semmi mást nem tart szem előtt, csak a jövő évi választások megnyerését.

A Fidesz-KDNP győzelmét követően aztán 4 évig ne várjunk Erzsébet-utalványokat, vagy a szegényekkel megértő, a kilakoltatási moratóriumot a tél végéig meghosszabbító kormányt. Ismét beköszönt a választások utáni, ígéreteit soha be nem tartó, hazug, szégyentelen kormányzás időszaka. Migránsrettegés és Soros György bizonyosan továbbra is lesz, népjóléti intézkedések azonban nem.

Ne hagyjuk, hogy ismét becsapjanak a cukormáz alá bújtatott aljas hazugságaikkal. Merjünk mögé látni a dolgoknak, kérdőjelezzük meg döntéseiket, tudjuk meg, mi a valóság, hisz minden éremnek két oldala van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.