2017. november 4., szombat

ORBÁN MAGYARORSZÁG LEGHAZUGABB EMBERE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.03.


Ennyit ember még nem hazudott. A 444.hu megtette, ami az ellenzék dolga lenne, és amivel ki kellene plakátolni, tapétázni Magyarországot, ha szabad, ha nem szabad: egybegyűjtötte Orbán 100 legnagyobb hazugságát.

A lista nem teljes, ahogy nem is lehet, mert ez a tolvaj szarka minden levegővételével hazudik. Hazudik reggel, hazudik délben, hazudik este, hazudik délelőtt, hazudik aztán délután, hazudik, amikor eszik, amikor utazik, amikor nem beszél, még akkor is hazudik, amikor igazat akar mondani. Csak hazudni tud. Ez az ember maga a nagy HAZUGSÁG.

Hazugság minden szava, minden mondata, hazugság minden mozdulata, gesztusa, hazug minden kijelentése, kérdése és válasza, hazug a mosolya, hazug a szeme, hazug a szája, hazug minden porcikája. Gátlástalan hazudozó, uszító pojáca.

Magyarországon (is) sokan hazudnak, ha félnek, ha megijednek, ha érdekük úgy kívánja, ha hasznot remélnek tőle, de vannak határok. Orbánnak nincsenek határai, nincsenek már korlátai, egy hazudozó szörnyeteg, egy álnok, hamis ember, akinek száját már nem hagyja el igaz szó. A hazugság rendszerét építette fel, amelyben csak hazudni lehet. Csak azért nem a világ leghazugabb embere, mert Trump is létezik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.