2017. november 20., hétfő

ORBÁN NEM TUD ELSZÁMOLNI A SVÁJCI ÚTJAIVAL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.18.


A Külügyminisztérium által kiadott adatok között szerepelt, ezért Orbán nem magánúton járt Svájcban, azonban svájci útjainak semmi nyoma sem az MTI-ben, sem egyéb helyen. Ez arra utal, hogy Orbán állami pénzen, de magánúton járt Svájcban.

Az Együtt felszólította Orbánt, hogy számoljon el ezekkel az útjaival, de ez nagyjából annyi, mint amikor csirkék a baromfiudvarban felszólítják a rókát, hogy számoljon el a tyúkokkal, amelyek eltűntek az ólból. Ellenzéknek jogosítványai nincsenek, nem tehet semmit, mégis eljátssza ezt a dicstelen szerepet.

Pedig Orbánt már azért is felelősségre kellene vonni, ha magánúra közpénzen utazott, de ennél többről van szó. Feltételezések szerint Orbán a bankszámláinak intézése miatt járt Svájcban többször is. Ezzel kapcsolatban rejtélyesnek találják azt is, hogy egy alkalommal nem repülőgéppel, hanem vonattal utazott vissza. Ennek oka az lehet, hogy ezzel elkerülte a reptéri átvizsgálást.

Gyurcsány Ferenc mellett már Vona Gábor is jelezte, hogy kapott információkat Orbán titkos svájci bankszámláiról, de ezeket nem lehet komolyan venni, amíg tényeket nem közölnek bizonyítékokkal. Mindaddig ez sugalmazás és rágalmazás, amit Orbán nevetve ráz le magáról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.