2017. november 13., hétfő

VÉDJÜK MEG MAGYARORSZÁGOT ORBÁN VIKTORTÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.11.13.


...Mondjon Schmitt Pálnak vivát az, akinek két anyja van. Egy sunyi, doktoriját plagizálva szerző, majd azt be nem ismerő volt köztársasági elnöknek nem jár a tisztelet, hát még az éljenzés. Schmitt Pál elnöki évei alatt semmi olyat nem tett, ami akár említésre méltó lehetne. Íróasztala mögé bújva aláírt bármit, amit csak elé toltak. Tekintélye pont annyi volt, mint most Németh Szilárdnak vagy Kósa Lajosnak. Nulla. Egy olyan új alaptörvényre adta áldását, mely szabad utat nyitott a demokratikus Magyarország leépítése előtt. Hogy aztán később elhozza egy, a már saját szomszédaitól is rettegő társadalom korát. Ezzel nem egy modern, európai kor köszöntött be hazánkban, hanem a sötét középkor. Egy olyan időszak, ahol a tudatlanság és rettegés a városok és falvak lakóinak sajátja. Egy kor, ahol bolond királyok szavára ezrek vonulnak szó nélkül háborúba.

"Még négy év munka kell ahhoz, hogy megerősítsük az eddigi eredményeket úgy, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak."

Álljanak ezek a sorok végső figyelmeztetésként azok előtt, akik úgy hiszik, az elkövetkező négy év már nem számít, van még időnk. Orbán Viktor maga jelentette ki, amennyiben újabb négy évet kapnak, úgy eddigi intézkedéseik visszafordíthatatlanná válnak. Kapjanak még négy évet? Valóban erre van szükségünk?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.