2017. november 24., péntek

YELON - TESTED LELKED SZEXED

YELON BLOG
Szerző: Yelon
2017.11.24.


A Yelon azért jött létre, hogy testről, lélekről és szexualitásról őszintén, tabuk nélkül tájékozódhass.
A Yelon a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány online szexedukációs programja. Sokféle, rendszeresen frissülő tartalommal várunk.

Kik vagyunk mi?

Olyan csapat, akik már hosszú évek óta dolgoznak fiatalokkal. Akik partnerként tekintenek rájuk, és komolyan veszik őket. A Yelon fejlesztése során minden fázisba közvetlenül bevonjuk a gyerekeket, a fiatalokat és a szülőket is, az ötlettől a megvalósításig.
Fodor Bernadett: Szerkesztő, nyelvtanár, művelődésszervező. A Kortárs Online kulturális portál vezetője. A Yelon főszerkesztője, és részt vesz a projekt kommunikációs feladataiban is.
Gyurkó Szilvi: Gyermekjogi szakértő, közel 20 éve aktívan küzd a gyerekek jogaiért, erőszak elleni védelméért. Számos szakmai anyag és egy könyv szerzője, tréner, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója.
Hoppál Bori: Testtudatoktató és nőiegészség-nevelő, tanácsadó. Két, lányoknak és nőknek írt könyv szerzője, a harmadik most készül, és ebből részleteket itt láthattok először. Iskolai foglalkozásokat is tart.
Kerpel Éva: Nemzetközi mediátor és coach, 20 éve foglalkozik krízishelyzetben lévő családok, gyerekek és fiatalok segítésével. Több szakmai anyag szerzője. A chatszolgáltatás vezetője és a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány szakmai vezetője.
Lányi Orsolya: A Pesthidegkúti Waldorf Iskola végzős diákja és a Yelon lelkes diákszerkesztője. Önkéntes a Toldi Tanodában és más szociális szervezetekben is, tagja volt a Krétakör Alapítvány, illetve az Örkény Színház diákcsoportjainak, részt vett az MR kutatóközpont két kutatásában, és két évig volt a Milestone Intézet diákja.
Németh Barbi: Öt éve foglalkozik gyermekjogi neveléssel, pszichológiai, emberi jogi és társadalomtudományi háttérből építkezik. A Yelon vezetője.
Papp Helga: Művelődésszervező, drámapedagógus, önismereti, kommunikációs tréner, coach, és nem mellékesen önismereti színjátszást vezet. A NŐStények – az első magyar női stand-up társulat – tagja.
Skaliczki Orsolya: Szerkesztő, szöveggondozó. Különböző tartalmú szövegek, felnőtteknek szóló írások, gyerekeknek készülő könyvek, fordítások megjelenéséhez járul hozzá. Képzőművészeti és zenei gyerekprogramokat tart.



Szőke András: Pszichológus, krízistanácsadó szakpszichológus, szupervizor. Főleg gyerekekkel, fiatalokkal és családokkal dolgozik, abúzus ügyekben is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.