2017. december 30., szombat

DEUTSCH TAMÁS KÉPTELEN LECUPPANNI ORBÁN VIKTOR VÉGBELÉRŐL

VÁROSI KURÍR - VOKS2108 BLOG
Szerző: PÁLMAI TAMÁS
2017.12.30.


Deutsch Tamás, egykor a Fidesz egyik szépfiúja, arca volt. A varázsa -már ha volt egyáltalán-mára igencsak megkopott, az itthoni közéletből kiszorult, a főnöke Brüsszelbe küldte, ott sokkárt nem tud tenni. A Fidesz EP képviselőjével a Magyar Idők készített interjút. 

Neki is mindenről ”az” jut az eszébe

Egy jól fizetett fideszes politikusnak napjainkban mindenről a menekültek, a migráció jut az eszébe. Deutsch jó esélyt lát arra, hogy az EP választásokon, a polgárok szerte Európában amellett tegyék le a voksukat, hogy gyökeresen változzon meg Európa bevándorláspárti politikája:

A változás egyértelmű jelei mutatkoznak: az elmúlt két-két és fél évben a földrészünkön nem zajlott le úgy választás, hogy ne szenvedtek volna el – esetenként – katasztrofális vereséget vagy jelentős támogatáscsökkenést a migránssimogató politikát képviselő pártok és politikusok. Így történt ez Olaszországtól Franciaországon át Németországig és Ausztriáig.”

Nettó agyrémnek tartja, hogy az európai vezetők antidemokratikusnak, populistának állítják be, hogy egyes országokban, köztük hazánkban népszavazás vagy nemzeti konzultáció keretében véleményt mondhattak a polgárok a migráció kérdésében.

Úgy látom, hogy napjainkban a közép-euró­pai polgárok érdekeiért való kiállás egy nagyon kemény harc. Az uniós intézmények és egyes tagállamok vezetői ugyanis nem a szelíd nyomásgyakorlás eszközeivel próbálják rávenni a V4-ek országait, így hazánkat is az álláspontunk megváltoztatására, hanem korábban nehezen elképzelhető vagy egyenesen elképzelhetetlenül durva politikai eszközökkel.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.