2017. december 29., péntek

EDDIGI LEGJOBB ÉVÉT ZÁRJA 2017-BEN AZ ÁTLÁTSZÓ ERDÉLYT

ÁTLÁTSZÓ ERDÉLY
Szerző: Átlátszó Erdély
2017.12.29.


Első fokon megnyertük az RMDSZ ellen indított perünket, megdupláztuk a hivatkozottságunkat, 80 százalékkal növeltük a nézettségünket, és egy fontos díjat is nyertünk.

Munkánk egyik legfontosabb mérőszáma a hivatkozottság: azt mutatja, más médiaorgánumok mennyire tartották fontosnak anyagainkat. Idén mintegy 100 alkalommal hivatkozták az Átlátszó Erdély anyagait más kiadványok, ez körülbelül duplája a tavalyi számnak. Itt megtekinthető a linkgyűjtemény.

Nézettségünk éves szinten mintegy 80 százalékkal volt magasabb 2016-hoz képest. Ennél csak annak örülünk jobban, hogy olvasóink továbbra is 50 másodpercet töltenek el az oldalunkon átlagban. Az év kiemelkedő cikkeit itt gyűjtöttük össze:

A legnézettebb, legfontosabb és a legsúlyosabb problémákra rávilágító anyagaink 2017-ből

Fontosnak tartjuk azt, hogy a nagyobb cikkeink ne csak magyarul, hanem – célcsoporttól függően – románul, illetve angolul is megjelenjenek. 2018-ban az Átlátszó Erdély angol rovatában három, a román rovatban pedig nyolc anyagot publikáltunk – a HVIM-vezetők peréről szóló sorozatunk például teljes egészében olvasható románul...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.