2017. december 13., szerda

HATMILLIÓAN TESZNEK ORBÁNRA

VÁROSI KURÍR
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: bl
2017.12.13.


A Fidesz az elmúlt három évben tökélyre fejlesztette a menekültek elleni gyűlöletkampányt. A nemzeti konzultációknak álcázott, nem is burkolt uszítás több milliárd forintunkba került, ennyit vertek el, teljesen feleslegesen.

Orbán konzultálgat, több százezer gyerek éhezik

A konzultációk kérdéseire akár előre is megírhatták volna a választ, hisz’ nem volt kétséges az uszítás célpontjai a hívők, akik talán még a kútba is beugranának, ha a kedves vezető kéri, Orbánnak tetszően nyilvánítanak véleményt.

A már majdnem keményvalutának tekinthető forintoknak sok ezer jobb helye lett volna az országban. Csak egyet említek. A Fidesz által eltapsolt hatalmas összegből meg lehetett volna szüntetni a gyermekéhezést az országban, a hét minden napján ételhez juthattak volna a gyermekek, akik szülei számára gondot jelent hétvégéken családjuk ellátásáról gondoskodni.

Persze számos olyan kérdés van, amelyről érdemes lenne tudni, hogyan is gondolkodnak a magyar emberek. A teljesség igénye nélkül csak két egyszerű kérdés:
- Egyetért-e azzal, hogy a Fidesz fejezze be a stadionok építését, az erre tervezett közpénzt teljes egészében az egészségügyre fordítsa a kormány?
- Támogatja-e, hogy a köztisztséget betöltők és hozzátartozóik állami közbeszerzéseken ne indulhassanak, állami tulajdonú cégekben vezető tisztséget ne tölthessenek be?

A sort még hosszasan folytathatnám. Orbán nemzeti konzultációi kizárólag a saját hatalmi bázisának egyben tartását szolgálják, nem a nemzet sorskérdéseivel foglalkoznak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.