2017. december 5., kedd

HÉTKÖZNAPI FITNESS - HOGYAN PISILÜNK?

INDEX - BRAND AND CONTENT 
Szerző: B & C
2017.12.05.


Melyik az a gyakorlat, amely után úgy érzi, biztosan izomláza lesz a lábában? Aminek befejezését követően az a benyomása, hogy szikla kemény lett a combizma? Amit azért végez, hogy milliónyi ellensége ne támadhassa meg?

Nem, nem a négyütemű fekvőtámasz. Hölgyeim, ez nem más, mint a nyilvános WC-n pisilés.

A nyilvános WC használata egy minden porcikánkat megmozgató gyakorlatsor. Vegyük sorra, milyen sportokat és elemeket tartalmaz a vécéfitness.

Táncos elemek


Szórakozóhely, éjféltájban. Néhány nagyfröccs után úgy érzi az ember lánya, most jött el a pillanat, hogy könnyítsen magán és hólyagját visszarendezze eredeti állapotába. Ámde a mellékhelyiség irányába tekintve azt látja, hatalmas sor kígyózik, köszönhetően azoknak, akik nem rendeltetésszerűen használják a WC-t.

Először is szögezzük le, a valóban sorban állók száma pont a fele annak, amit látunk. Mivel a lányok párosával járnak pisilni, feltételezhető, hogy minden második ember csak kísérő / társalkodónő szerepet tölt be. Toporogjon diszkréten 10 percig. Ha Ön 60 kiló, máris elégetett 30 kalóriát!

Küzdősport

Két lehetősége van: támad vagy védekezik. Támadás esetén oldalirányú csípőmozdulatokkal próbálja kicsit kimozdítani a sorban állókat, hátha eléjük kerülhet. Amennyiben a betolakodók ellen védekezik, javasoljuk a toppantást és kitöréseket, „Én voltam itt előbb” vezényszavakat használva...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.