2017. december 14., csütörtök

KREML-BARÁT NYUGATI ÚJSÁGÍRÓ ÉS AZ OROSZ PROPAGANDAGÉPEZET ÁLL A FIDESZ ÁLTAL SULYKOLT "SOROS-TERV" ELNEVEZÉS MÖGÖTT

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: BŐTÖS BOTOND
2017.12.14.


Átveri az országot a Fidesz az ún. “Soros-terv” elnevezéssel. Utánajártam a fabula eredetének, a nyomok egy Kreml-barát nyugati újságíróhoz és az orosz propagandagyárhoz vezettek. Ismerje meg a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb politikai blöffjét!

Amikor Aylan Kurdi szíriai kisfiú holtestéről készült fotók bejárták a világsajtót, senki nem késlekedhetett tovább. Humanitárius katasztrófa fenyegetett több százezer háború és nélkülözés elől menekülő embert. Valamilyen megoldást kínálni kellett a menekültáradatra.

Másnap, 2015. szeptember 4-én, Budapesten a nagy európai menekültválság egyik legdrámaibb napját élhettük át. Kiderült: a magyar rendőrség és állam blokkolta menekültek ezreinek továbbhaladását, akik vasút helyett gyalogosan indultak el az autópályán, Ausztria felé.

Ugyanezen a napon a visegrádi négyek államfői találkoztak Prágában. Nyilatkozatukban felszólították az Európai Uniót (EU), hogy sürgősen találjanak megoldást Líbiában, Szíriában és a Közel-Keleten. A nap végén Németország és Ausztria közös döntést hoztak. Beengedték országukba a Magyarországon feltartóztatott menekülteket...:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.