2017. december 17., vasárnap

MAGYAR MARAD-E MAGYARORSZÁG? S EURÓPA KERESZTÉNY?

VÁROSI KURÍR 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2017.12.16.


Ezekre a kérdésekre ad választ a 2018-as orbániai „választás”: ha a „Fidesz” győz, magyar marad Orbánia, s az európai kereszténység esélyei is sokat javulnak!

Magyarország magyar volta

A fentiekről Kövér László, az „Országgyűlés” „Elnöke” és Házmestere, valamint Semjén Zsolt, keresztény fővadász tájékoztatta az aggódó híveket a „KDNP” országos züllésén.
Orbániában a hatalom szavainkat elcserélte: már idézőjelben sincs igazából értelme semminek… Szabadíts meg a gonosztól!

A Házmester szerint ha nem a „Fidesz” nyer, akkor legalábbis veszélybe kerül Magyarország magyar volta. Az a kérdés, hogy a „magyar Magyarország” emlegetése mit jelenthet a környező országok, „nemzetállamok” magyarjai számára, nyilván lényegtelen: egy kis sorosozással, nacionalista hőbörgéssel besöpörhető tőlük vagy kétszázezer szavazat, más meg a „Fidesznek” nem számít.

Hogy a „Fidesz” esetleges veresége (semmi remény sincs rá, sajnos!!!) miért veszélyeztetné a „magyar Magyarországot”, arra nincs racionális válasz. Általában a Fidesz vagy 20 éve kifejezetten arra törekszik – elkeserítő sikerrel! –, hogy ebben az országban semmiről, semmi valóban fontosról se lehessen racionális vitát folytatni: mindent kiragad valóságos összefüggéseiből, minden létező vagy általa kreált gondra, kérdésre hecckampányt épít.

Vélhetően az a helyzet – hiszen ezt a „Fidesz” nem csupán sugallja, hanem ki is mondja, számtalanszor –, hogy ellenfelei legalábbis nem jó magyarok: támadják a kereszténységet (valójában azt, amit a nemzetikeresztények annak neveznek: állam és egyház bűnös összefonódását), bomlasztják a családot (ez a szöveg vezet buzizáshoz); a vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozó, a multimilliárdos spekuláns bérencei (erre a dumára jelennek meg a gázkamrát, mocskos zsidókat emlegető feliratok meg kommentek ezrei)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.