2017. december 14., csütörtök

MEG KELL VÉDENÜNK AZ ORSZÁGOT ÉS EBBEN AZ ALUFÓLIASISAK SOKAT SEGÍT

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.12.13.


Véreim! Mária országának kéménylakói, bátor honvédők leszármazottai! Helyzet van! Az agresszív, nemzetrontó liberálfasiszták, a gendernácik és a véresszájú feministák összeesküdtek az Alpha Centauriról titokban ide érkező idegen lényekkel és eladták nekik az országot.

A tervük az, hogy huszonnyolcadikán, éjjel kettő óra huszonhárom perckor felcsavarják őseink földjét, mint egy szőnyeget és elszállítják a távoli bolygóra, ott leterítik és attól fogva ott lesz Magyarország. Ez tény, nem kitaláció. Van is róla egy terv, Szőnyeg-tervnek neveztük el. A terv meglétére az a legjobb bizonyíték, hogy a liberálgenderfeminicentauriak tagadják! Azért tagadják, mert létezik. Ha nem létezne, nem tagadnák.

Látott már valaki szőnyeglopó földönkívülieket? Ugye hogy nem? Ez a legtökéletesebb bizonyíték arra, hogy léteznek. Léteznek, mert ha nem léteznének, nem bujkálnának! De bujkálnak! Mert fel akarják tekerni az országot.

A jövő héten minden magyar állampolgárnak postázunk egy darab alufólia sisakot. A különleges védelmi berendezés elkészítésére a miniszterelnök úr szomszédja vállalkozott, alig kerül kétszázezer forintba. Darabonként. Plusz postaköltség. De minden állampolgár ingyen kapja meg, ezt a kormány fizeti. Az állampolgárok adójából.

Meg kell védenünk az országot és ebben az alufóliasisak sokat segít. Aki a fejére teszi és ezentúl viseli, az azt demonstrálja vele, hogy a kormány mellett áll ebben a nehéz, sorsdöntő küzdelemben. Fogjunk össze, tegyük fel a sisakot! Ettől majd megrémülnek a szőnyegtekerő országlopók. Persze ezután sem lankadhat a figyelmünk, mert nem fogják feladni aljas, ármányos tervüket.

Az alufóliasisak mellé mindenkinek postázni fogjuk a Szőnyeg-tervet. Amit titkolnak ugyan a gazok, de mi, a kormány leírtuk, miről szól ez a terv. Felkérünk minden hazaszerető polgárt, hogy alufóliasisakkal a fején bontsa ki a Szőnyeg-tervet tartalmazó külön borítékot – ez plusz száznegyvenezerbe került, de ezért sem kell fizetni, majd elvesszük az államkasszából – és piros zsírkrétával húzza át. Tegye bele a másik borítékba, amit az egyik boríték mellett talál és küldje vissza nekünk. Mi majd megszámoljuk és így felhatalmazást kapunk arra, hogy megvédjük az országot a felcsavarástól.

Aki nem küldi vissza a pirossal áthúzott tervet, az azt akarja, hogy a liberálisok és a földönkívüliek elrabolják hazánkat és az Alpha Centaurira hurcolják, ahol aztán szárnyaszegett rab madárként mindenki rátaposhat, aki csak arra jár. Ágról ágra.

Aki nem teszi a fejére a sisakot és nem küldi vissza a tervet, az összejátszik a földönkívüli liberálfeministagenderekkel és ki akarja árusítani országunkat. Mert gyűlöli azt. Azért lakik itt, hogy közelebbről gyűlölhesse. Aki tagadja, hogy ki akarja árusítani hazánkat, az ezzel pont azt bizonyítja be, hogy ki akarja árusítani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.