2017. december 2., szombat

ORBÁN VIKTOR VÁLASZTÁSI PROGRAMJA: SOROS

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: bl
2017.12.01.


Kétsége ne legyen senkinek, a következő hónapokban Orbán tovább folytatja ámokfutását, a magyar emberek lelkének a mérgezését. Újabb és újabb hadjáratot indít a nem létező ellenfelek ellen. Tudja: a magyar társadalom egy jelentős részében erős az idegengyűlölet, fogékonyak mindarra, amit a Fidesz lakájmédiája előállít. Orbán választást akar nyerni, ezért semmi sem drága. Számára a saját szavazótábora a fontos, s a mai megosztott ellenzék mellett, ez akár újabb kétharmados győzelmet jelent.

Szorgos népünk – amelyet a Kánaán felé vezet a mindig igazat mondó „örökös miniszterelnök”– ma ismét meghallgathatta a közszolgálatinak csúfolt adón a kormányzó szózatát. Így, az ünnepekhez közeledve, szívünk eltelhetett melegséggel, megnyugodhatunk: a Fidesz és személy szerint a „pater patriae” megvéd bennünket, ha kell, még saját magunktól is.

A Soros-tervről szóló „nemzeti konzultáció” szerinte a legsikeresebb volt az elmúlt közel nyolc évben. Emlékszünk, naponta röpködtek a számok. Volt olyan nap, amikor a kormány állítása szerint, több százezerrel nőtt a beküldött kérdőívek száma. Valószínűleg jómagam csak „idegenszívű” Soros-bérencek társaságában mozgok, hiszen akivel beszéltem, senki sem válaszolt a hazug, uszító kérdésekre. Legtöbb családnál ott végezte ahol méltó helye van: a kukában.

Valószínűleg Orbán Viktor szorgalmasan tanulmányozta a gondosan bedobozolt íveket, hiszen ki merné megkérdőjelezni állítását. Nem kétlem, hogy sok bálványimádó visszaküldte a papírt, teleírva. Amiről azonban rádiószózatában Orbán beszélt, azért kár volt milliárdokat kidobni. Ezt még a legszerényebb képességű Fidesz pártkatona is pár óra alatt, bármikor elő tudta volna állítani. A szabadságharcot folytató kedves vezető csak ismételte önmagát. Semmi olyan információt nem osztott meg a szájtátva hallgató hívekkel, amit eddig ne szajkózott volna..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.