2017. december 22., péntek

PLUSZPÉNZT KAPTAK A JOBBIKOS PLAKÁTOKAT LETÉPŐ JÁRÁSI DOLGOZÓK

ZOOM.HU
Szerző: HORVÁTH ATTILA
2017.12.22. 


Néhányan egy, de a legtöbben kéthavi prémiumot kaptak a siófoki járási hivatal dolgozói közül, akik segítettek eltüntetni a jobbikos plakátokat. A célfeladatot ráadásul trükközve, utólag határozták meg.

A Zoom.hu információ szerint egy vagy két havi fizetést kaptak jutalomként azok a dolgozók a siófoki járási hivatalnál, akik szeptemberben segítettek letépni a jobbikos plakátokat. Ez a létszám harmadát érintette, a többieknek nem járt plusz pénz.

Mondvacsinált célfeladatok

Mivel állami szervezeteknél hivatalosan nem oszthatnak jutalmat, ezért trükközni kellett, így végül célprémiumként kapták meg a pluszpénzt a hivatalnokok. Az ilyen juttatáshoz azonban a tevékenység előtt célfeladatot kellene megjelölni, ez Siófokon elmaradt.

A pénzeket novemberben utalták, a célfaladat kiírásai azonban múlt héten érkeztek meg a hivatalba. Velük együtt jöttek a teljesítésről és a kifizetésekről szóló igazolások is.

Úgy tudjuk, csak nagy nehézségek árán tudták kitalálni a feladatokat. Volt olyan dolgozó, aki azért örülhetett, mert “jól lebonyolította a nyári forgalmat”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.