2017. december 17., vasárnap

UGYANOLYAN ERKÖLCSI TORZSZÜLÖTTEK, MINT KIVÉNHEDT PÉLDAKÉPEIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: H. A.
2017.12.17.


Mesélek valami igazán meghatót és szívmelengetőt, ha már karácsony hajnalán oly nagy erőkkel tombol a keresztény, önzetlen felebaráti szeretet. Vagy mi a franc. Kanyarodjunk vissza Pécsre, ahol három nappal ezelőtt a Páva-Hoppál kettős győzött a józan ész és az emberség felett, miután a közjogilag érelmezhetetlen Soros-ellenes kiáltványukat átnyomták a közgyűlésen, a rászorulók megsegítésével hosszú évek óta foglalkozó Emberség Erejével Alapítványt közellenségnek kiáltották ki, és sikerrel kitúrták az irodahelyiségükből (erről ITT írtunk).

Azóta a pécsiek megmutatták (tisztelet az érintetteknek), hogy az elmeháborodott fideszes városvezetés ámokfutása ellenére az ostoba, hazug rágalmakra épülő gyűlöletnek is vannak határai: számos helyi felajánlás érkezett a civil szervezet részére, így egy másik helyen tovább folytathatják tevékenységüket. Amely tevékenység értékéből – normális ember szerint – semmit nem vesz el az, hogy a jótékonysági munka mögött egyebek mellett Soros György magánember támogatása áll, amelyet nemes célokra fordítanak.

A tegnapi napon az Emberség Erejével Alapítvány által létrehozott és fenntartott Élmény Tár Tanoda ételosztást szervezett, amelynek keretében mintegy 200 adag babgulyást osztottak szét az arra rászorulók között. Az eseményen megjelentek a Fidesz keltetőjének, az állampárt ifjúsági tagozatának aktivistái, akik bejglit adtak az év legtöbb napján keresztény hagyományőrzés okán nem táplálkozó szerencsétleneknek. Noha a szétosztott sütemény Fidelitas-logókkal volt csicsásítva, az Emberség Erejével naivan és boldogan adta hírül: Győzött a szeretet nyelve! Mert milyen csodálatos dolog, hogy ezek a nagyszerű fiatalok bátran, szolidárisan kiálltak a gonosz Soros-katonák mellett, noha a főnökeik éppn hajtóvadászatot indítottak ellenük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.