2018. január 19., péntek

A CUKROS BÁCSI 30 DOLLÁRRAL CSÁBÍT ELHUNYT AMERIKAI NYUGDÍJASOKAT - RÖFI AMERIKÁBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.01.17.


Az Amerikai Népszava egyik régi olvasója küldte el szerkesztőségünknek a szeptemberben elhunyt édesanyjának küldött csomagot, amelyben Orbán Viktor kéretlen levélben zaklatja az elhunytat, és “hetyke öndícséret” kíséretében átnyújt neki 10 ezer forint, azaz 30 dollár értékű étkezési jegyet, ami ráadásul a Rákosi-rendszerre emlékeztet.

Orbán Viktor a levelében azt írja, hogy “meg kell becsülniük” a nyugdíjasokat. Megbecsülik őket azzal, hogy teljesen hülyének nézik őket, hogy olcsó hazugságokon nem látnak át, fel akarják használni őket a választásokon, és 30 dollárra taksálják a szavazatukat. Eközben a – ki tudja, honnan összeállított – ócska listájukra küldött levelekkel elhunytakat zaklatnak.

Amerikában különösen mindenki tudja, hogy ez már a legalja, amikor politikus ajándékokat küldözget a választások előtt, hogy rá szavazzanak. Ez kelet-európai bunkóság, ahol vagy a szép csendőrtollak cicáznak, vagy a korteskedők a szavazóurnánál mérik az ingyenbort és adják az ingyenkolbászt, és megmondják, kire szavazzanak. Röfi Amerikában.

Hírlik, hogy a kereszténydemokrata Rétvári Bence ingyen krumplit osztogatott, ami annak idején a kommunisták szokása volt. Ráadásul a négy tonna krumplit nem a sajátjából adta, hanem a köz vagyonából. Amit elloptak az emberektől, annak egy részét adják vissza, és legyenek hálásak érte, szavazzanak rá. Rétvári a hirek szerint eddig csak térképről ismerte Vácot, de majd most ott indul egyéni jelöltként.

Úgy csinálnak ezek, mint a “Bajszos Szar” nevet kiérdemlő pecás Áder. Beetet a halaknak, mielőtt kifogja őket. Kiéheztetik az embereket, és aztán a gyomrukkal akarják szavaztatni őket, nem az eszükkel. Szavazz a krumpliosztóra. Egy másik tojást osztogat, amit a fején kellett volna összetörni, miközben megalázza az embereket. A nagy kereszténydemokrata farizeus Hoppál pedig saját propagandafotóit biggyesztette Pécsett a városi karácsonyfára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.