2018. január 18., csütörtök

A FELKAPASZKODOTT DZSENTRIK GYÜLEKEZETE NEM TŰRI, HOGY A PÓRNÉP BELEHUGYOZZON A NEMZETI LUXUSMEDENCÉJKBE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
 - DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: H. A.
2018.01.18.


Mondhatnám, vagyis hazudhatnám, hogy meglepődtem, megrökönyödtem, kiakadtam és nem hiszem el. De sajnos nem így történt. Már kiakadni sem tudok azon, hogy a szocialista luxuskormányzást meghekkelő NER-elvtársak mekkora nagy bulibárók. ITT remekül dokumentálva van minden, ezért nem fogom részletezni, az utókor pedig úgyse hiszi majd el. Ha még egyáltalán lesz utókor.

Csak röviden: adott a főváros I. kerülete, ahol Nagy Gábor Tamás, fideszes polgármester az úr. Ez az a kerület, ahol a jól bevált rogáni modell alapján a kiskirály saját hatáskörben szórja ki titokban, fillérekért, piaci ár alatt a budavári önkormányzati ingatlanokat az igazán fontos nagyembereknek. Ebben a kerületben a fideszes polgármester beteljesítette a jövő ígéretét. 2010-ben egy pátosszal teljes beszédben harangozta be, hogy a kerület leendő legnagyobb, egyben legmodernebb létesítményének az Oxygen Wellness uszodájának köszönhetően „megoldódik a kerületi kisiskolások úszásoktatása”.

Ma ezzel szemben ott tart a történet, hogy a budavári diákok sportolására szolgáló tanmedence helyett az Oxygen Wellnessben a kormánypárt politikai és gazdasági köre áztatja a seggét. Aranyáron. Az mégsem lehet, hogy a prolikölykök megzavarják a drága napijeggyel érkező NER-burzsujok relaxációját...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.