2018. január 13., szombat

A FIDESZ ELRONTOTTA A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYT

SZTÁRKLIKK
Szerző: JÁSZ ZOLTÁN
2018.01.13.


Kártyavárként omlott össze a Fidesz migránsozós, Sorosozós, nemzeti konzultációs, Brüsszel-ellenes politikája. Orbán Viktor annyira keményen megvédte a magyarokat, hogy csendben, titokban befogadtak 1300 menekültet, tehát többet, mint ahány ember menekültügyi eljárását le kellett volna folytatni Magyarországon az uniós kvóta szerint.

Ez úgy derült ki, hogy Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak arról beszélt, tavaly 1300 bevándorló kapott menekültstátuszt Magyarországon, azonban a kormány ezt az érintettek biztonsága érdekében nem tette közzé.

Most először tényleg fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mennyi ember küldte vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, hiszen ennyi szavazóból csinált hülyét a Fidesz. Azaz pontosítanunk kell, hiszen nemcsak a naiv, könnyen becsapható kisembereket tette lóvá Orbán Viktor, de saját polgármestereire is végzetes csapást mért, ugyanis amíg a kormány sunyi módon túlteljesítette az uniós kvótát, addig hagyta, hogy Szita Károly kaposvári polgármester vezetésével a fideszes városvezetők tiltakozzanak a betelepítés ellen. Azaz pont az ellen, amit Orbán Viktor és a Fidesz csinált...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.