2018. január 23., kedd

AKARSZ RÖHÖGNI? POLT PÉTER VIZSGÁLJA TIBORCZ ISTVÁN ÜGYÉT, AKI ORBÁN VIKTOR VEJE.

BANDITAPOLITIKA BLOG
Szerző: Bandita
2018.01.19.


Harsány röhögés hallatszik ki egy épületből, amire ez van kiírva nagy betűkkel:
Legfőbb Ügyészség.
A valaha jobb társaságot megélt műemlék vastag falai szinte reszketnek a csőcselék hahotájától.Polt Péter fideszes lopásokat elkenő ügyész a térdét csapkodva mutatja a kollégáinak az előtte heverő vaskos dokumentum fejlécét:
OLAF jelentés Tiborcz István ügyében.
Csorog a könnyük, a fejük vörösödik a kirobbanó jókedvtől.
Majd ők, na majd pont ők fogják vizsgálni Orbán Viktor traktortolvaj vejének az ügyeit.
Miután kicsit csillapodik a nevetés a vastag falak között, poharak kerülnek elő, és egymás után ki is ürülnek a jófajta Mészáros Lőrinc tokaji borászatából származó nemes borral való teletöltés után. 
Nem kell sokat tanácskozni az akta tartalmáról, a legfőbb ügyész mindig tudja a dolgát. Már csak az a kérdés, mikor ne rendeljenek el nyomozást az ügyben, vagy milyen módszerrel tagadják azt meg. Nem elég a bizonyíték, nem történt bűncselekmény, kuss legyen már mindenkinek. Annyi a lehetőség az idő húzására, hogy szinte tobzódik benne aki ezzel a módszerrel él.
A választásokig úgy sem történik semmi, addig gondosan elteszik valahova a a papírokat, de lehet meg is semmisítik. Mert kit is érdekel a tartalma? Az országot, vagy annak lakosságát? Azok csak foglalkozzanak a nem létező Soros tervvel, meg féljenek a nem létező migránsoktól.
Az akta elkerül a szem elől egy fiók mélyén, de lehet leég az épület maga inkább, és akkor nem is érdekes hova is lett elsüllyesztve. Mert ha a választások nem úgy alakulnak ,a hogy azt a kormánypárt manipulálja, akkor jobb lesz a nyomokat eltüntetni.
Lángolni fognak az állami intézmények, ahol bizonyítékot találhat a dühös magyar a Fidesz minden közpénz ellen elkövetett bűncselekményére.
Polt Péter meg sunyin mosolyog addig is, és sűrűn bizonygatja mind az ezer Fidesz lopás ügyében gondos mérlegelés folyik a vádemelés előtt, meg a nyomozás miatt nem is beszélhet róla, és közben látszik a nyuszi tekintetén, nem mond igazat.
Az OLAF akta meg szépen eltűnik a többi meg nem vizsgált eset tengerében. 
Polt Péter jó szolga, tudja ami a dolga.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.