2018. január 26., péntek

AZ MSZP NEM BUTASÁGOKAT BESZÉL, HANEM HAZUDIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.01.26.


Reagált a párt, és reagáltak a párt ifjabb generációjának üdvöskéi arra, amit Soros György a davosi Világgazdasági Fórumon mondott. Soros György kijelentette, hogy Orbán azért is sikeres, mert megvásárolta az MSZP-t, és kémei vannak a kisebb ellenzéki pártokban is.

Mindjárt az elején tegyük hozzá: Soros Györgynek – ebben is – igaza van. Vajon miből él ez a párt 2010 óta? Miből élt előtte? Miből él az újságja, a Népszava? De nem is ez a kérdés, hanem az, hogy a párt hírhedt legendás pénztárnoka miért védett ember a Fideszben? Mi az oka, hogy éppen őt soha nem találta meg a fideszes sajtó, meg a pártvezérelt legfőbb ügyész? Miért ő irányította a pártot informálisan? Mit üzletelt Simicska Lajossal? Mit tudnak róla? Ki kapott tőle pénzt a pártban, csak úgy? Soroljuk?

Miért is szakadt szét ez a párt? Ki adta át a Fidesznek az őszödi beszédet? Ki omlasztotta be ezzel az egész országot? Ki zsugorította össze ezt a pártot? Ki választotta ki az MSZP elnökeit, vezetőit, miután a régi nagy öregek inkább visszavonultak? Van megválaszolatlan kérdés elvtársak, nem beszélve egyes emberekről, akiket egyenként és kilóra is megvettek. Kérdezzék Gyurcsányt, vagy nagy ellenlábasát, Botkát. A kettőből összerakhatják a képet.

Mi van ezzel a Molnár Zsolttal? Soroljuk még? Mi az oka annak, hogy jelentéktelen, szürke emberek ennek a pártnak a szószólói? Ki válogatja őket, hogy még véletlenül se legyen köztük egyetlen fajsúlyos, karakteres ember, akinek legalább fogalma van arról, hogy mi van ebben az országban? Ez volt a legnagyobb ellenzéki párt. Mögötte állt az egész elit. Csak súlytalan, tehetségtelen, műveletlen és buta bábokra futja. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Miért?

Miből van ennek a pártnak akár egyetlen forintja is, ami nem a Fidesztől származik? Hol vannak a régi szocdem hagyományok, az önfenntartó körök, tagdíjbefizetések, hol vannak bármiféle egyéb bevételek? Aki fizet, az diktál, elvtársak. Honnan a pénz? Ehhez képest az nagyon gyenge szöveg, hogy “Soros György butaságokat mond”. Nem arról híres, hogy ő olyan buta lenne, szemben az MSZP mélyen tisztelt vezetőivel, akiket Orbán szalasztott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.