2018. január 3., szerda

AZT TALÁLTA KI HABONY ÁRPÁD KÉT SZIPPANTÁS KÖZÖTT, HOGY ÍGY MAJD JOBBAN MAGÁÉNAK ÉRZI AZ IDIÓTA KISEMBER A HÁBORÚT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.01.02.


Megfogadtam, hogy semmi sem tud felidegesíteni holnapig. Szabin vagyok, két éve először. Erre mit szart bele a Fidesz az én utolsó békességes napomba? Kapaszkodjon mindenki, amibe tud, mert ilyet még Európa nem látott.
Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – közölte a nagyobbik kormánypárt kedden az MTI-vel.
Mint írták, a kormányfő, a Fidesz elnöke a levélben szót ejt majd a következő időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben “most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon”.
 A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz “sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit” – olvasható a közleményben. (MTI)
Beszabehu. Ilyen a világon nincs. Figyelj, jóember! A Fidesz akar harcolni Soros György ellen! NEM a kibaszott kormány, hanem a kibaszott párt. Tudom, ne káromkodjak. Olvassál mást, ahol nincs ilyen. Nálam lejárt a politikai korrektség, meg minden lejárt, ami megillet egy többé-kevésbé normális politikust, pártot.
A Fidesz nekiállt lejmolni. Az MTI közreműködésével. Az a párt, amelyik nyolcadik éve szívja az ország vérét. Az a párt, amelyik teljhatalommal felruházva osztja a pereputtynak az adóforintokat, az uniós forrásokat, a piacokat, a támogatásokat. Az a Fidesz, amelyiknek kellettek a kaszinók, a dohányboltok, a közbeszerzések, a szolgáltató szektor, a turizmus, a sportklubok. Az a Fidesz, amelyik kormányon kirabolta az önkormányzatokat, amelyik közpénzből támogatja a multikat, amelyik leépíti az oktatást, kisemmizte a rokkantakat, külföldre tolja a milliárdokat, az egyház dagadt valagát hízlalja a befizetett adóinkból.
Annak a Fidesznek most kell a támogatás. Küldenek csekket. Hát én kurvára remélem, hogy az összes rajongójuk az utolsó forintját is elküldi ezeknek. Bayer Zsolttól Stefkáig, Jurák Katától Ákosig minden egyes figura, aki üvöltve ünnepli és mindenkit eltaposva élteti őket, az beszáll a támogatásba. Csányitól Mészárosig, Széles Gábortól Vajnáig tolják a lóvét nagy erőkkel.
De remélem, hogy azok is, akik a szájbacseszett bözsiutalvánnyal húzták ki a hónap végéig, megvonják maguktól a csirkefarhátat és inkább imádott vezérüknek utalják az arra szánt összeget.
Esküszöm nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek. Pénz kell a Fidesznek a háborúhoz és azt az ezerféle módon rommá szívatott, átbaszott, kreténné hergelt, péppé ijesztgetett hívektől akarja begyűjteni. Azt találta ki Habony Árpád két szippantás között, hogy így majd még jobban a magáénak érzi az idióta kisember a háborút? Ha az ő pénze is benne van, akkor még keményebben fog fosni a Soros-tervtől? Van arra is ideológia, hogy mire kell a pénz? Vesznek belőle vállról indítható drótkerítést? Vagy bilikék plakátot?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.