2018. január 17., szerda

BARTUS LÁSZLÓ: MÁR 2014-BEN IS BOJKOTTÁLNI KELLETT VOLNA A VÁLASZTÁST

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2018.01.16.


Magyarországon megdöntötték az alkotmányos rendet. Magyarországnak nincs törvényes, legitim kormánya. Törvénytelen kormány által kiírt csaló választás törvénytelen, a választás eredménye is illegitim és törvénytelen. Magyarország nem demokrácia. Magyarországon a hatalmat bitorló rezsimet demokratikus úton leváltani nem lehet

Ezért bojkottálni kell az Orbán által kiírt választást, mert annak tétje kizárólag az, hogy legitimáljon egy államcsínnyel létrejött rendszert, és demokratikus felhatalmazás látszatát adja azoknak, akik államellenes bűncselekményt követtek el, és ezért bíróság elé kellene állítani őket. Aki részt vesz a választáson, mindegy, kire voksol, az mind Orbánra szavaz.

Ezek a négyévenként megtartott választások arra valók, hogy bebetonozzák Orbán Viktor törvénytelen rendszerét és az ő személyes hatalmát. Aki elmegy szavazni, hozzájárul a NER bebetonozásához. A szavazás arra való, hogy azt a tévhitet keltse az ország lakóiban, hogy nincs mit tenni, mert az ország demokratikusan választotta meg a zsarnokot.

Orbán rendszere azért létezhet, mert a nem demokratikus, nem egyenlő és nem szabad választásokkal azt a látszatot kelti kifelé és befelé, mintha törvényes alapja lenne annak, ami Magyarországon zajlik. Ehhez az ellenzék asszisztál, mert nekik ebből van pénzük. Az állami pártfinanszírozás a parlamenti választás eredményéhez van kötve.

Ezért hazudik az ellenzék, ezért mondják, hogy menjünk el szavazni, le lehet Orbánt váltani, vagy legalábbis korlátozni lehet, de mindez hazugság. Év százmilliós támogatás és sok megélhetési politikus egzisztenciája múlik ezen a hazugságon. Nekik a választásnak annyi tétje van, hogy az Orbán által nekik meghagyott egyharmadon hogyan osztoznak.

A választóknak pedig nem maradt más lehetőségük, minthogy a hazaáruló ellenzéki pártok állami finanszírozásának arányairól döntsenek. Az összefogás vagy nem összefogás csak azt dönti el, hogy a legitimációért nekik meghagyott Júdás-pénzt előre felosztják egymás között vagy az ellenzék egymás ellen adott szavazatai szerint osztozkodnak.

Mi 2012-től kezdve folyamatosan ezt mondjuk, előre megmondtuk, hogy 2012-ben is megsemmisítő vereség lesz. A választás egy csapda, amibe belesétálnak az ellenzékiek, az Orbán-rendszer ellenfelei, és nem tudnak kijönni onnan. Most megismételni készülnek ugyanezt, csak egy még mélyebb verembe készülnek belezuhanni.

Ezért mi már 2013-ban is azt mondtuk, hogy bojkottálni kell az ellenzéket is, mert elárulta a népet, pénzért eladta az Alkotmányt, a Köztársaságot, a demokráciát és a szabadságot. A hangulat 2012-ben is ugyanolyan hisztérikus volt, hogy “nem bírunk még négy évet”, lám, kibírták, mert bebetonozták Orbánt, s ha most nem bojkottálnak, újabb négy év vár rájuk.

Megírtuk, hogy az Orbán által kiírt választás csapda az erdőben, az éhes áldozat a kitett nyúlnak nem tud ellenállni, és nem tűnik fel neki, hogy az a nyúl, amelyik nem szalad el, az csalétek. Megmondtuk, hogy beleesnek, felnyársalja őket a sok husáng a csapda mélyén, de senki nem akarta meghallani, hülyéztek bennünket, mert kétségbeesve kiabáltunk.

Ma már nem kiabálunk, mert nincs miért. Az a lehetőség elszállt. 2014. novemberében már megírtuk, hogy mi történt, és vonyít az ellenzék a csapda mélyéről, de nem tehet semmit, és bebiztosították Orbán több évtizedes uralmát. Ez a lehetőség már nem jön vissza, ma már nem lehet Orbánt megállítani, de rövidíteni és nehezíteni lehet a rendszer életét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.