2018. január 10., szerda

BRUCK ANDRÁS: MI TÖRTÉNT A CNN STÚDIÓJÁBAN?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BRUCK ANDRÁS
2018.01.09.


Bruck András bejegyzése a Facebookon

“Legutolsó posztomban – Helsinki Times – egy finnországi történeten mutattam be, hogy a demokráciák egyáltalán nem tehetetlenek a politikusok visszaéléseivel szemben. Ellenkezőleg, az áll szinte példa nélkül, ahogy Magyarországon összeomlott a jogrendszer védelmi fala, minek következtében a kormány és a kormánypárt szabadrablásba kezdhetett.

És most egy másik friss példa, ezúttal annak illusztrálására, hogy normálisan, alapjáraton hogyan működik a demokratikus média, milyen az, amikor az újságírók, műsorvezetők tisztában vannak vele, mekkora az ő saját felelősségük a szabad társadalom fenntartásában. Továbbá nem csak tudják, mit kell ehhez tenniük, de adott esetben meg is merik azt tenni.

A CNN hírcsatorna ma reggeli műsorában Jake Tapper vendége Donald Trump vezető politikai tanácsadója, Stephen Miller volt. Szóval nem akárki. A téma egy frissen megjelent könyv, a Fire and Fury (Tűz és düh) volt, amelynek szerzője nagyon rossz színben tünteti fel az elnök teljesítményét első hivatali éve után...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.