2018. január 26., péntek

EGY KÉTLÁBON JÁRÓ NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT HALLUCINÁCIÓIBÓL

VÁROSI KURÍR
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2018.01.26.


Péter ekkor megkérdezte: „Uram, nekünk mondod ezt a példázatot, vagy mindenkinek?” Nocsak, vajon ki beszélhette volna mindezeket?

Saját magunk dicséretét nem bízhatjuk másra
Magyarok! Szerte a földön, világnemzeti magyar testvéreim! Én mondom néktek, higgyétek el nekem, a sors kegyes volt hozzánk magyarokhoz, mert jobban teljesít az ország, a nép és annak minden gyermeke, ezért csökkenthetünk majd ismét rezsit, mindannyiunk gyönyörűségére. Sehol a világon még ennyi rezsit nem csökkentettek.
Bayer Zsolti a megmondhatója, hogy mennyire szívemen viselem népem sorsát. Nem engedek a huszonegyből senkinek, se Brüsszelnek, se Moszkvának! Putyinnak is megmondtam, hogy vagy aláírja, vagy nem, de akkor megyek az amcsikhoz. Aláírta. Mert tárgyalni tudni kell. És én tudok, nem hiába jártam Oxfordba. Én mondom nektek magyar véreim, hogy többé nem leszünk gyarmat. Rezsicsökkentésünkre esküszöm, meg a Soros Stopra, testvéreim, véreim magyarok.

Büszkék lehetünk magunkra joggal. Nem csak azért, mert feltaláltuk a golyóstollat, meg a presszókávét, de még a számítógépet is nekünk köszönheti az emberiség, hogy mit ne mondjak még kellő szerénységgel. De igazán büszkék arra lehetünk, hogy új utakat járva magunk urai lettünk. Különös népség vagyunk barátaim, saját magunk dicséretét nem bízhatjuk másra barátaim. Legfőképp az elhasalt baloldalra nem. Remélem, egyetértetek velem! A baloldalt kivégeztük közösen, a többit rá érünk még...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.