2018. január 29., hétfő

HOGYAN FIZETI ORBÁN A LENINISTÁKAT (NEMVICCPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.01.27. 


Az alábbi esszé szerzője egy bizonyos Frank Richards. Ez egy leninista kiáltvány 1978-ból, amelyben a szerző egészen világossá tenni, hogy erőszakos módszerekkel kell legyőzni a burzsoá demokráciát és minden olyan baloldali kísérlet, amelyik a burzsoá demokrácia fenntartására irányul : osztályárulás.

Ilyen szöveget 1978-ban Magyarországon már nem lehetett publikálni, mert szélsőbaloldali elhajlásnak minősült. Teljesen döbbenetes őrültségről van szó, érdemes belenézni.

A szerző egy leninista szekta vezetője volt. 1988-ban alapította meg a Living Marxism című folyóiratot, amely tizenkét évvel később azért ment tönkre, mert egy bíróság elítélte őket rágalmazásért, és nem tudták kifizetni a büntetést. Egy fasisztát béreltek fel, akinek az lett volna a szerepe, hogy elhitesse, hogy a srebrenicai tömeggyilkosság sohasem történt meg, csak brit újságírók hamisításáról van szó. Itt olvashatóak Frank Richard írásai a lapból, amelyek már a magyarországi rendszerváltás után születtek, anti-cionizmus, anti-imperializmus, ami kell. Látható, Richards akkor adott ki egy csinos Lenin-kötetet, amikor Orbán Viktor már a magyar parlamenti ellenzék vezetője volt.

Frank Richards később divatos témákból írt könyveket és menő szociológusként tengeti az életét, nem is nagyon rosszul, ugyanis 2500-5000 fontot kér azért, hogy vacsorákon adja elő ideológiai magánszámait, amelyek mostmár inkább a szélsőjobboldalhoz vannak közel.

Frank Richards kapott egy "ösztöndíjat " Orbántól, hogy megírhassa a NER nagyszerűségéről szóló hiánypótló művét. Mostmár nem a mozgalmi nevét, hanem a Frank Furedi nevet használta (róla már volt szó a Vincenten).

Frank Richards nagyon szereti a pénzt, Orbánnak meg van pénze, főleg tőlünk. Találkozott a kereslet a kínálattal. Nincs itt semmi látnivaló, ideje hozzászoknunk, nagyjából mindenhez
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.