2018. január 17., szerda

NEKI AZ A SZABADSÁG, HOGY SZABADON KURVAANYÁZHAT AZ INTERNETEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: H. A.
2018.01.16.


Tűvé tettem a kormánymédiát pártlapokat, de nem találom az istennek se a mai nap egyik legjobb hírét, miszerint bagatell 650 millió forintból a nagylelkű magyar állam (még mindig azokról beszélünk, akik eltartják a magyar államot) telket vásárolt a kormányfő gyülekezetének. Mármint tételesen és konkrétan a Svábhegyi Református Gyülekezetnek, amelynek hamisítatlan keresztény és istenfélő tagja maga Orbán Viktor is. Mármint leginkább azóta vált a keresztény gyökerek felkent védelmezőjévé, mióta a csuhás-szindrómából kigyógyult.
Aztán megintcsak feltúrtam a kormányt önkritikátlanul dícsőítő nemmédiát és próbáltam meglelni a legújabb Magyarországot érintő sikertörténetet, azt se találtam. Ámazonban az MTI jelentősen megkésve bár, és vélhetően fogcsikorgatva, de lehozta. Pedig akartam javasolni, hogy majd a hatalom ánuszrózsáját kényeztető álmédia nagyarca azért magyarázza már el, hogyan kell értelmezni a miheztartás érdekében ezt a nagyszerű teljesítményt: senki által meg nem választott Soros, Brüsszel, megtámadtak.
Mint kiderült, a Fidesz elmúlt nyolc éves uralkodása – ha semmi másra nem is – arra úgy tűnik, elegendő volt, hogy megszerezzék az Európai Unió legkevésbé demokratikus országának kijáró, egyáltalán nem hízelgő címet Magyarországnak. Bizony. A Romániát és a fél világot európai értékekből oktató fideszes rezsimnek ez a bravúr is összejött: Bulgária és Románia mögé tornászni a szuverén magyar jogállamot. Ama Románia mögé, ahol ugyan hasonló nacionalista vadbarmokat is felszínre hoz a víz, mint amilyenek a Jobbik helyére lépett Fideszben tenyésznek, de ahol mondjuk harminc éve még jegyre adták a gondosan kiszámolt egy főre eső havi táplálékmennyiséget, miközben Magyarországon már a nyugati tőke bontogatta szárnyait...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.