2018. január 12., péntek

ORBÁN-NYÚL MAGYAROKAT HÜLYÍT, MAJD FŰ ALATT MENEKÜLTEKET FOGAD BE

VÁROSI KURÍR - KERÍTÉSEN INNEN
Szerző: MÁTRAI ANNA
2018.01.12.


Megvan a kép ahogy Orbán a hátizsákjában 2 millió levelet cügöl és vértjében ballag az Európai Parlament épületébe, harci üvöltések közepette köpködi a társaságot, ahová tartozunk? Ez felejtős! Csak duma.

Orbán piszoksága

Mialatt Orbán és csapata gőzerővel teszik gyűlölködővé, paranoiássá az arra fogékonyakat, azalatt sumákban Magyarország 1300 menekültet fogadott be a külügyi helyettes államtitkár szerint. Hitte volna, hogy a fejjel falnak rohanó magyar miniszterelnök csak itthon nagylegény, hősies szabadságharcos, a magyarok nemzeti jótevője?
Nem valószínű, hogy magába szállt és rájött, hogy embertelen amit csinál és a Budapest – Brüsszel járaton odafelé emberré lett. Egyszerűen mindenhol azt kommunikálja, amit hallani akarnak. Hiszen hazafelé ugyan azon a járaton Brüsszeltől Budapestig újraértelmezve Orbánizmusát, magyar földre lépve újra ugyanaz, aki volt a kiruccanása előtt. Újult erővel rombolja itthon a lelkeket.

Történt ugyanis, hogy Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár a Times of Malta című lapnak adott interjújában azt mondta, a betelepített menekültek biztonsága érdekében nem hozták nyilvánosságra a döntést a befogadásról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.