2018. január 9., kedd

ORBÁN A PÁCBAN! - AZ IGAZI OK

VÁROSI KURÍR
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: MÁTRAI ANNA
2018.01.09.


Sokan leírták már, hogy Orbán Viktor mikor és mitől kerülhet bajba. Eddig egyik előrejelzés sem vált be, Houdinit meghazudtoló ügyességgel mászik ki minden elkövetett tette következménye alól. Talán csak egy valamit nem vettek számításba a fiúk: a magyar góbét. Ez lehet a kegyelemdöfés.

Mészáros Lőrinc – az ok

Mészáros Lőrinc – vagy lehet, hogy a Mészárosok a jobb megfogalmazás – ha egyszer öntudatra ébred, elővesz egy aznapi újságot és elhiszi, amit olvas magáról, az romba döntheti a jól felépített Orbán-erődítményt. Egy perc alatt Mészáros-várrá változhat a cégbirodalom- és vele a pénzhalom tulajdonosának neve és akkor a nemzet vezetője ott áll csórón. Csupán a volt gázszerelő haverja lesz, akinek a jóindulatától függ majd.

Vásárhelyi Mária közösségi oldalán vetette fel a kérdést:

“Hogy mikor kerül Orbán bajba? Amikor Mészáros Lőrinc el is hiszi, hogy a rabolt pénzhez bármi köze van és, hogy valóban olyan okos, mint Zuckerberg. Most még sejti, hogy a pénzhez semmi köze és, hogy nem is érti pontosan, ami vele és körülötte történik. De egyszer elkerülhetetlenül elhomályosul a tisztánlátása. És a bajok mindig olyankor kezdődnek, amikor valaki túl magas polcra kerül és el is hiszi, hogy ott a helye, és többé nem hálás és nem áll sorba egy kis buksi simogatásért, alamizsnáért, hanem azt hiszi, hogy neki bármi is jár. Kétlem, hogy akkor majd bármit is el lehet neki magyarázni.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.