2018. január 20., szombat

SZEGÉNY SCHMIDT MÁRIA VAGY HÜLYÉSKEDIK, VAGY TÉNYLEG MEGHIBBANT

VÁROSI KURÍR
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: bl
2018.01.20.


A Terror Háza főigazgatója milliárdos üzletasszony, a “nemzet” történésze, a Hit Gyülekezet lapjának, a Heteknek adott interjút. Schmidt Mária szerint Magyarországon a legszigorúbb mércével mérve is szólásszabadság van, ellentétben az Európai Unió más tagországaival.

A mi pedofilunk jó pedofil?

Nagy vihart kavart a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány Európa jövőjéről szóló tervezett konferenciája, ami alighanem a felháborodás hatására el is maradt, illetve áttették egy tavaszi időpontra. Az egyik meghívott nézetei verték ki a biztosítékot, még a kormánypárt józanabb köreiben is:

A konferencia bekerült a magyarországi választási kampány politikai adok-kapokjába. Ez megbénítja a vitát és a szabad gondolkodást, ezért döntöttünk az elhalasztás mellett.” /……/ “Milo Yiannopoulost a konferenciát megelőző napra, egy szabad, a nagyközönségnek szánt előadásra hívtuk. A vele szemben felhozottak mondvacsináltsága megütött. Nem értem, hogy a politika ahelyett, hogy a választási kampánnyal foglalkozna, miért az ő meghívásán rugózott. Milo Yiannopoulos provokatív személyiség, de hát ezért hívtuk meg. Nem gondolom, hogy csak olyanokat kellene meghallgatni, akikkel az ember mindenben egyetért. Én sem értek egyet mindenben minden meghívottal, sőt számtalan kérdésben akarok is velük vitatkozni.

A fenti idézet minden mondta arra utal, hogy a cikkünk címében megfogalmazott felvetés második fele állhat közelebb az igazsághoz, hiszen a meghívott vendég, több mint provokatív. Legyen elég annyi, hogy egy amerikai televízióműsorban nagyon megengedően nyilatkozott a pedofília kérdéséről is.

A melegek világában a fiatalabb fiúk és az idősebb férfiak közötti kapcsolat segíthet abban, hogy a fiúk felfedezzék, kicsodák valójában, biztonságot és szeretetet nyújthat nekik”. Mire egy beszélgetőtársa megjegyzi, ez egészen úgy hangzik, mint a katolikus egyház gyermekmolesztálási ügyei, Milo annyit mond: „Tudod mit? Hálás vagyok Michael atyának. Ha ő nem lett volna, nem tudnék ilyen jól szopni.”
Majd így folytatja: „Félreértitek a pedofília fogalmát. A pedofília nem azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódsz egy 13 éveshez, aki testileg érett. A pedofília azt jelenti, hogy gyerekekhez vonzódsz, akik még nem érték el a pubertást. A melegek világában fiatalabb fiúk és idősebb férfiak közötti kapcsolat nagyon pozitív tapasztalat lehet, ha konszenzuális kapcsolatról van szó
.” (444.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.