2018. február 25., vasárnap

AL DZSAZIRA: KÉZIVEZÉRELT PROPAGANDA MEGY A MAGYAR KÖZMÉDIÁBAN

INDEX
Szerző: R.J.
2018.02.25.


Magyar vonatkozása is volt az Al Dzsazíra Listening Post című műsora legfrissebb, magyar idő szerint szombat délelőtt vetített adásának. Lehozták Dan Nolan brit újságíró anyagát a magyar propagandamédiáról. A műsorban név nélkül megszólalt mások mellett a közmédia (MTVA) pár alkalmazottja, akik arról meséltek, hogyan kézi vezérli a magyar propagandamédiát a hatalom.

A műsor magyar vonatkozása Orbán Viktor évértékelőjével kezdődik, amiben idézik a miniszterelnök brüsszelezését és migránsozását. Majd megszólalt Urbán Ágnes médiakutató és Rényi Dániel újságíró, akik a Soros-jelenségről beszéltek. Arról, hogy minden, a Fidesznek nem tetsző dolog elé odabiggyesztik a Soros-előtagot, démonizálva a magyar származású amerikai milliárdost.

A készítők az Átlátszóra hivatkozva kiemelik, hogyan vásárolta fel Andy Vajna és Mészáros Lőrinc a magyar média jelentős részét, majd ismét jön egy bevágott jelenet Orbán Viktorról, amiben azt ecseteli az Echo TV-ben, hogy szerinte az a normális, ha a média jelentős része nemzeti kézben van (erről egyébként itt is beszél)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.