2018. február 16., péntek

GYENGE KEZDŐK A NÉMET RENDSZÁMOS ROKKANT KÁRTYÁS TEREPJÁRÓSOK A DIPLOMATA RENDSZÁMOSOKHOZ KÉPEST

444.HU
Szerző: 444.hu
2018.02.16.


Hiába vonatkozik a KRESZ a diplomata rendszámos autók sofőrjeire, ha nem tartják be, vagy nem fizetnek a parkolásért, szinte biztosan sose kapnak érte büntetést. Annyira bonyolult a rendőrségnek vagy a parkoló társaságoknak hivatalos úton utánajárni, hogy ki a tulajdonosa és ki vezette a kék rendszámos autókat, hogy szabálysértés esetén a legritkább esetben bíbelődnek ezzel, csak baleseteknél vagy bűncselekményeknél szánják rá magukat erre.

Mivel a Parlament melletti, egyébként betonelemekkel is szűkített bicikliút-fordulóba többször beparkoltak nagy fekete autók kék rendszámmal, gondoltam utánajárok, hogy miért lehet szabálytalanul parkolni ott, ahol egyébként pár méterre van egy mélygarázs. A környéken valószínűleg a legmagasabb az országban a rendőri és egyéb biztonsági szervek egy négyzetméterre jutó száma, ami még inkább érhetetlenné teszi, miért lehet mindezt megtenni.

Igazán az volt a bosszantó, hogy ha már mindenáron ide kellett parkolniuk, akkor is állhatott volna a BMW és a Mercedes a képen balrább, hogy el lehessen férni, de látványosan tettek erre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.