2018. február 26., hétfő

HAT HÉT ÉS EGY NAP...

NEMGOGOL BLOG
Szerző: TÖLGYES PÉTER
2018.02.24.


Borzasztóan sajnálom és féltem a fiatalokat. Mikor lesz “ebből” itt ismét normális, élhető, szerethető ország? Hány év kell ahhoz, hogy ne a sötétség és a gyűlölködés uralja a fejeket és a közbeszédet, vagy hogy a gomba módra szaporodó, bunkó halljakendek - akik szolgai végrehajtói csupán az "akaratnak" - ne érezzék magukat a mindenség urainak, jóformán mindent megengedve maguknak az egyszerű földi halandókkal szemben?

Hány év alatt lehet megszüntetni azt az átpolitizáltságot, amelynek ugyan a normális politikához semmi köze, mégis elviselhetetlen töménységben hatja át mindennapjainkat, folyamatos stresszben és feszültségben tartva az embereket, akiknek, ha egy kis nyugalomra vágynak, a hegyekbe kell menekülniük - igen, vissza a természetbe... -, vagy majdhogynem mindegy, milyen irányban, de átlépni a határt.

Hány év - vagy évtized? - kell ahhoz, hogy a mi kis országunk ismét a vendégszeretetéről, szívélyes, jókedvű lakosairól, tehetséges embereiről legyen ismert a világban és ne az egymásnak feszülő szekértáborokról, amelyek között immár az irracionalitás a választóvonal: annak piedesztálra emeléséért, illetve a felszámolásáért folyik a kegyetlen harc. Az a küzdelem, amelyben - mint nehéz helyzetekben mindig - jóformán semmi érdemi segítségre nem számíthatunk a határokon túlról...

Vagyis - magad uram, ha szolgád nincs - nekünk kell (KELL!) megtalálnunk a megoldást. Hat hetünk van rá, hogy minél több kétkedőt és bizonytalant meggyőzzünk arról, ott a helyük az urnánál és a 43. napon feltétlenül jó helyre kell tenniük az X-et. Önmagukért és a jövő nemzedékéért.

A kevesek hitbizománya helyett - a Sokak Magyarországáért
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.