2018. február 9., péntek

KOMJÁTHI IMRE: NEM VAGYUNK A KAPCARONGYAITOK!

VÁROSI KURÍR - KERÍTÉSEN INNEN
Szerző: bl
2018.02.09.


A Városi Kurír az elsők között számolt be arról, hogy Komjáthi Imre, a Munkát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület vezetője, a Közmunkások Szakszervezete társelnöke szerdán közösség elleni izgatás miatt feljelentette Lázár János minisztert.

Komjáthi a saját közösségi oldalán így kommentálta a történteket, a Fidesz hatalom viszonyát a szegényekhez, a nyomorban élőkhöz:

Nem vagyunk a Ti dolgozóitok és nem vagyunk a kapcarongyaitok! Keresztény embernek meritek nevezni magatokat?! Egy veszett kutyában több a szeretet, mint Bennetek! Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a NER “dicsőséges nagyurai” csak a közmunkásokat gyalázzák, csak őket nézik le, íme az egyik főnyalonc véleménye. Schmidt Mária így fogalmazott 2012-ben: “Olcsó, kisigényű, jól képzett, szorgalmas munkaerő áll szemben a mi elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró dolgozóinkkal.

Akkor sem hagytam szó nélkül.

Komjáthi Imre, az Éhségmenet egyik szervezőjeként országosan ismertté vált észak-magyarországi baloldali politikus bocsánatkérést követel:

Nem vagyunk lusták! Nem vagyunk elkényelmesedettek! Nincsenek nagy igényeink! Igenis van felelősségtudatunk! Felháborítónak tartjuk, hogy az egyik főfideszes gyalázatos stílusban, gyalázatos tartalomban beszél rólunk, magyar munkavállalókról!”...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.