2018. február 14., szerda

LÁZÁR EGYETLEN NAP ALATT LETT VADÁSZBÓL VAD

VÁROSI KURÍR - BANÁNKÖZTÁRSASÁG, GÉPNARANCS BLOG
Szerző: PÁLMAI TAMÁS
2018.02.14.



Kedd este – mint arról beszámoltunk – történelmi pillanat helyszíne volt az ATV Csatt műsora. A kormány egyik legkedvesebb hajtója, Huth Gergely botjával rávert a bokorra, ami a Lázár nevű rókát rejtette. Így lett a vadászó rókából űzött vad.

Huth Gergely nagy pillanata

A műsorban vita folyt arról a dicstelen OLAF jelentésről, amely főszereplője Orbán Viktor veje, Tiborcz István. Huth Gergely kocsmáros,- Revolution ’56 – a Pesti Srácok nevű kormányközeli faliújság főszerkesztője, egyszer csak felhagyott a simicskázással és így szólt: Lázár azért mondta, hogy együtt találták ki Tiborczcal a város közvilágítás-megújítási projektet, mert,most tessék figyelni:
“meg akarta fricskázni Orbán Viktort”.

Itt kérem valaki hülye

Vagy Huth, vagy Lázár, vagy mind a ketten hülyék, de az is lehet, hogy egyikük sem. A fideszes agytröszt ugyanis rájöhetett, hogy itt most nem lehet bevetni nemhogy Sorost, de még Simicskát sem. Ezek után úgy döntöttek, beáldozzák Lázárt, aki egyébként is sokaknak csípi a szemét. A megoldás mellett szólt az is, hogy a főminiszter szinte egyedüli a párt felső köreiben, aki erkölcsileg ugyanolyan gyengén komponált, mint a többiek, ám annál okosabb és így akár veszélyes is lehet, tehát két legyet egy csapásra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.