2018. február 24., szombat

MEDDIG TART A TERMÉSZET ADTA HÜLYESÉG ÉS HOL KEZDŐDIK A MŰHÜLYESÉG?

VÁROSI KURÍR BLOG
Szerző: VÁSÁRHELYI MÁRIA
2018.02.24.



Most mégis nagyon nagy szükség lenne erre. Mert azt gondolom, hogy azokkal az orbitális baromságokkal, amelyekből nagyon tudatosan minden nap bedob egyet a kormánypártok valamelyik erre szerződtetett hülyéje, nincs más céljuk, mint a terelés. 

Nincsenek illúzióim

sem Németh Szilárd, sem Fazekas Sándor sem a többiek intellektuális képességeit illetően, de annyira nyilvánvalóan nem hülyék, mint amennyire annak láttatják magukat. Ezek a “rovarevős”, “Laci konyhás”, “szögbeverős” történetek éppen úgy a propaganda kommandó boszorkánykonyhájában kiagyalt történetek, mint a Sorosozás, migránsozás stb. És nem hinném, hogy mást célt szolgálnak, mint hogy ne az Orbán veje által szervezett bűnszövetségről, Lázár János kastélyáról, a TAO pénzekkel kapcsolatos hazudozásokról, a Bajcsy kórházban egy kamionban működtett diagnosztikai központról beszéljünk, hanem ezekről a sült baromságokról.

Észre sem vesszük és ők határozzák meg, hogy miről beszélgetünk, a legelképesztőbb hülyeségekkel tematizálják a közbeszédet. Délelőtt tart egy sajtótájékoztatót valamelyik kormánypárti napos-hülye és azt követően az internetes portálokat, az ellenzéki és a közösségi médiát elöntik az ezzel kapcsolatos kommentek...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.