2018. február 22., csütörtök

ODA A HALSZAGÚ ROKONSÁG

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2018.02.22.


Nagy kő esett le nemzetünk búmardosta szívéről - Kásler professzor szíves közlése értelmében Árpád vérei eurázsiai, és nem finnugor eredetűek!
Ahhh, mecsoda megnyugvás, ereinkből nem szardinia-rajok, hanem barnamedvék és ősbölények köszönnek vissza a XXI. század érdeklődő emberére, mely tényt csak kicsinyt árnyékolja be, hogy a finn-ugorok is eurázsiai génkészlettel rendelkeznek.
Még szerencse, hogy a Viktor-ház leszármazottaiban vélhetőleg nem sok eurázsiai gén van, így aztán a koronázás után biztosan nem kell szégyenkeznünk, büszkén nézhetünk a világ szemébe.
A probléma nem mai keletű, a huszadik század elejének nagy gondja volt ez, merthogy magyarember génjeiben hordozott és turulbanszületett önérzete nem tudta elképzelni Isten Ostorának népét, amint éppen az ostor végére kötött horoggal pecázgat az ezer tó patjain.
Magyarember őseinek vágtatnia illett a végtelen ázsiai sztyeppéken, leigázva mindenkit és meggyakva a szűzeket, de ez a halevés...
Mindenesetre tele van már a génkészletem a mai állapotokkal.

Kásler professzor nem történész, hanem onkológus, ami szintúgy gyönyörű hivatás, emellett az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa, akinek hobbija a történelem - a wikipédia szerint "Kásler professzor onkológusi munkája mellett mindig nagy érdeklődést tanúsított a magyar nemzeti történelmi, történelemfilozófiai sorskérdések iránt, és számos szakértővel folytatott e témákban mélyreható beszélgetéseket. Az a véleménye alakult ki, hogy „a mai ember utat tévesztett, elveszítette értékeit. Majdnem azt lehet mondani, hogy morális interregnum alakult ki, amikor a régi klasszikus, az évszázadok által megszűrt értékek egy részét az emberiség elvesztette, és keresi a megoldáshoz vezető utakat.”[1] Ebből a felismerésből kiindulva az M1 televízióban a hasonlóan gondolkodó barátaival együttműködve beszélgetős sorozatműsort készített a nemzeti sorskérdésekről Nemzeti nagyvizit címmel. A tv-sorozat anyagát 2014-től kezdve a Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA) 39 millió forintos támogatásával a Kairosz Könyvkiadó 6 kötetes könyvsorozatban jelentette meg. Kásler Miklós emellett a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány (PADOC) kuratóriumi tagja.[2]"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.