2018. február 23., péntek

TÖBBSZÖR HASZNÁLATOS FIDESZ-JELÖLTEK - TOVÁBB AZ ORBÁNI ÚTON

VÁROSI KURÍR - BLOG ZÓNA
Szerző: Bandita
2018.02.22.


Sokan nem értik, mire ez a nagy nyüzsi a FIDESZ háza táján, miért nem mennek már nyugdíjba és élnek vidáman az összerabolt vagyonukból. Mert félnek. A legenda szerint, Kádár is így fakadt ki egyszer legfőbb bizalmasának, Aczél György kultúrpápának: én soha nem mehetek el nyugdíjba, mert ezek azonnal rám kenik Nagy Imre kivégzését. És így is lett. 

Nekünk Magyarország az első

Nem, ne küldjön el a qrva anyámba, most nagy szükségem van a támogatására kedves, drága, aranyos szavazó. Röviden elmondanám, mit sikerült az elmúlt nyóc évben összehoznunk a saját érdekünkben, mert most szeretnénk folytatni. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a választó úgy lássa a világot, ahogy azt mi szeretnénk.

Mint tudja, szeretett honfitársam, nekünk Magyarország az első, ezért is támogatjuk a hazai adófizetők pénzén a határon túli magyarokat százmilliárdokkal. Adunk az ottani egyházaknak, focicsapatoknak, még a jégkorongnak is. Cserébe csak azt kérjük, pofázzanak bele az itthoni választásba azzal, hogy ránk szavaznak, és nem viselik a következményeket. Nem itt adóznak, nem sok közük van ahhoz, mi történik itt, de a szavazatuk jól jön nekünk. Ez azért nagy segítség, és nem is hagyjuk ki a lehetőséget. Mert ugye mi, magyarok, meg a haza, és az összetartozás, az ukrán nyugdíj – mind, mind fontos nemzeti érdek. A nemzet meg a Fidesz, és ezzel elmondtam mindent.

Ne tessék azt a baltát emelgetni, az itthoni magyarokról is szépen gondoskodunk mi, fülkeforradalmárok. Első körben megvédtük a magánnyugdíjat. Ma már egy forint sincs belőle, így mindenki éljen meg öreg korára ahogy tud, az általunk elherdált megtakarítása nélkül. De mi megvédtük a saját érdekünkben, el is költöttük magunkra, így nem tőzsdézték el a brókerek. Ugye ez milyen megnyugtató?! Mert itt az a Tarsoly, aki bennünket kifizetett, csak a kisbefektetőket nem. De majd azt is szépen elsimítjuk, csak legyen türelemmel a szavazó még négy évig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.