2018. március 21., szerda

A FIDESZ ISMERTETTE PROGRAMJÁT

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2018.03.19.


“Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója ismertette a párt választási programját a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.” Ezzel a címmel jelent meg a hirado.hu oldalán egy videó, amelyben Hidvéghi elmondja, hogy milyen szuperek is ők, és milyen jól is élünk mi. Izé, akarom mondani, bemutatja a hivatalos programjukat. 

Igazából ennél tökéletesebben nem lehet összefoglalni azt, amit a Fidesz az elmúlt nyolc évben elért, és amit az elmúlt pár évben tett, hogy az embereket meghülyítse, és a nagy parasztvakítás segítségével megpróbáljon hatalmon maradni. Beszélnek itt Sorosról, ENSZ-ről, Brüsszelről mint ellenségről, és amúgy jó lesz mindenkinek, aki nyugdíjas, határon túli vagy családos. Pont. Semmi mást ne akarjatok tudni, oké?!

Nehogy már legyen egy kósza gondolat mondjuk arról, hogy hogyan akarunk elmozdulni az EU versenyképességi listájának utolsó helyéről. Esetleg arról, hogy mit teszünk, hogy ne mi legyünk a második legkorruptabb ország Európában. Véletlenül se hangozzon el az “egészségügyi reform” kifejezés se, hát azt akkor számon lehetne majd később kérni, basszus. Különben is csak 5 perc volt rá, és még így is többet mondtak, mint négy éve, amikor annyit nyögtek csak ki, hogy “Folytatjuk!”.

Persze hogyan is várhatnánk egy kormánypárttól olyan hihetetlenül részletes, modern és kidolgozott, 300 oldalas programot, mint például az 1%-os Momentumé. Vagy egy olyan keménykezűt, mint a Jobbiké. Esetleg egy olyan problémákra és fejlődésre fókuszálót, mint az LMP-é.

Nem-nem. A Fidesztől nem fogunk olvasni ilyet, de 5 percben odaböffentenek valamit a választóknak, hogy úgy tegyen a párt, mintha tudná, mit csinál, és nem csak kampánykormányzást folytatna 8 éve.

Na, nézzük, miből fogunk élni a következő négy évben. Írtam róla egy összefoglalót annak, aki nem akarná meghallgatni, mert már a bele kifordul az egésztől. Megértem, tényleg.

A Fidesz 2018-as programja

00:00-00:15 mp – A rádió felvezetése.

00:16-00:45 mp – Hidvégi Balázs felvezetése és a FIDESZ bemutatása.

00:46-01:20 mp – Magyarország jobban teljesít!

01:21-02:15 mp – A FIDESZ nagyon nemzeti és minden ember fontos, a határon túliak különösen.

02:16-03:28 mp – A bevándorlás veszélyes, de a FIDESZ tovább harcol Brüsszel, Soros és az ENSZ ellen. És ha nem a FIDESZRE szavazol, az ország elesik.

(fuhh, már csak két perc maradt a programra, de kemény ez )

03:29-04:20 mp – Magyarország erősödik és továbbra is erősödni fog. Lesznek új munkahelyek, és a bérek is növekednek majd.

04:21-04:30 mp – Továbbra is biztonságban lesznek a magyarok. Több a rendőr és a rendőrautó, mint volt.

04:31-04:50 mp – A gazdaság erős, látszik, mert a FIDESZ adott nyugdíjprémiumot és Erzsébet-utalványt is.

04:50-05:20 mp – Fontosak a gyermekek a FIDESZNEK, látszik, mert hála a FIDESZNEK egymillió gyerek jut ingyen tankönyvhöz, és félmillió meleg ételhez.

A videó a híradó honlapján tekinthető meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.