2018. március 20., kedd

A FIDESZ NEM CSÍPI, HOGY KARÁCSONY ÖSSZE-VISSZA UTAZGAT - PIROS ÚTLEVELET MINDENKINEK?

VÁROSI KURÍR
- KERÍTÉSEN INNEN BLOG
Szerző: MÁTRAI ANNA
2018.03.20. 


Nem jó így ez a nagy szabadság! Mi az, hogy egy magyar állampolgár gondol egyet és felül egy repülőre és utazgat? Ez nem nemzeties dolog. A fideszes Hollik István feltehetően ennek kinyilvánítására kapott megbízást gazdáitól. A célszemély ebben az esetben kizárólag Karácsony Gergely volt, de ki tudja, hol áll meg…?

Emlékeznek még a piros útlevélre?

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje azért utazgat külföldre, hogy megnyugtassa bevándorláspárti szövetségeseit: rá számíthatnak, ha a kötelező betelepítési kvóta végrehajtásáról van szó– jelentette ki hétfőn újságírók előtt Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. A kormánypárti politikus emlékeztetett Karácsony Gergely múlt heti, bécsi útjára, és arra hivatkozott, hogy hétfőn Brüsszelben tárgyal az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

“Azért ment korábban Bécsbe, ma pedig azért van Brüsszelben, hogy biztosítsa a bevándorláspárti szövetségeseit arról: ha ők kerülnek kormányra, akkor végre fogják hajtani a kvótát és elkezdik a betelepítéseket”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.