2018. március 15., csütörtök

BÉÉÉKEMENETRE FELKÉSZÜLNI!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.03.15.


Úgy tűnik, a Fidesznek nem tetszik, hogy a saját fegyverével próbálják meg legyőzni. Valamiért úgy hitték, hogy a lejáratás, a politikai karaktergyilkosság csakis az ő fegyverük lehet. Hiszik, hogy miután ezt kisajátították, ezzel minden meg is van oldva. Noha mindent bevetnek annak érdekében, hogy kellőképpen lejárassák az ellenzéki pártokat és azok fontosabb politikusait, mégis úgy néz ki, vesztésre állnak. Bár a legtöbb rádiót és újságot már régen megkaparintották és a választásokhoz közeledve egyre undorítóbb, gusztustalanabb hazugságokat írnak meg ellenfeleikről, valamiért ezúttal mégsem működik.

A folyamatos sorosozás és határkerítés-lebontós fenyegetés már nem elég. Nem elég, hogy koholt vádakkal próbálnak lejáratni minden egyes ellenzéki politikust, de talán még az sem, hogy országos rádió- és tévécsatornák mellett az ország korábbi vezető portálját, az Origót is felhasználják a hazugságok gyártására. Mert egy Hadházyval kapcsolatos hazugságra érkezik egy Semjénnel kapcsolatos valóságszelet, egy Szél Bernadettes kamuzásra pedig egy Kósa Lajos blama. A különbség csupán annyi, hogy a kormánypárt általi támadások egytől egyig hazugságra épülnek, míg a kormánnyal szembeniek többnyire a valóságot tükrözik.

Egyre csak fogynak azok a politikusok a kormánypártból, akik még nem buktak le valamivel. Semjén, Kósa, Rogán, Lázár, a sor estig folytatható. Kezd forró lenni a kása, amit a kormánypárt nehezen fogad el, jól reagálni pedig képtelen. Tévécsatornák és újságok munkatársai elől menekülnek nap nap után, mert pontosan tudják, hogy hazugságaik védhetetlenek. Az eddig büszkén a kamerába hazudó, pökhendi tolvajok behúzott farokkal menekülnek anyucihoz. A párt, és ezen belül leginkább Orbán Viktor védelméért könyörögnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.