2018. március 8., csütörtök

BIZTOS, AMI BIZTOS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2018.03.07.


Az már bizos, hogy a vesztüket érzik, és megpróbálnak még mindenféle biztonsági intézkedéseket tenni, meg ellehetetleníteni az esetleges utódokat.
Merthogy a módszerek a régiek, anno a vesztett választás két fordulója között tisztára söpörték az államkasszát, elköltöttek minden pénzt öt évre előre, olyan kötelezettségeket vállaltak, melyek tönkretették az államháztartást.
Utódaik pedig ahelyett, hogy egy laza csuklómozdulattal eltörölték volna ezeket, belesétáltak a PC csapdájába és elkezdtek úgy viselkedni, ahogy a Fidesz velük szemben soha nem viselkedett volna.
Olyan eredményt értek el, mint az oroszlánidomár, aki az éhes dögöt simogatással próbálja rávenni, ugorjon át a tüzes karikán - oroszláneledel lett belőlük.
A despota mindig fél, és mindig arra készül, hogy le kell számolnia a hatalmára törőkkel, ezért hát fegyverkezik, testőrséget szervez, vagyont iparkodik felhalmozni a nehezebb időkre.

Azt gondolja, hogy rettenetesen ravasz, népe pedig rettenetesen ostoba, pedig az ő ravaszkodása a lovat a seggébe dugott nádszállal felfújó kupec szintjén áll, a nép meg csak addig ostoba, míg le nem hull szeméről a hályog.
Ha ez megtörténik, akkor viszont rettenetesen dühös lesz, ez pedig fellendíti a hazai Kender és Kócművek tevékenységét, valamint élénk érdeklődés ébred a vitorlásiskolák csomókötési oktatása iránt.
A séma ugyanaz, ma sem tesz mást Orbán, mint legutóbbi elvesztett választása után, amikor ezerötszáz lakosú településre háromezer főt befogadó kézilabdacsarnokra osztott pénzt, meg amikor finanszírozhatatlan lakásépítési támogatást vezetett be, csak most szintet lépett.
Nagyhirtelen el akarja előre költeni a honvédelmi kiadások két évre szóló összegét, hatszázötven milliárd forintot. Titkosítva, cél és forrás megjelölése nélkül, természetesen.
Az annyi mind hatszázötvenezerszer egymillió forint, ami kis menekülési vésztartaléknak nem is rossz, ennyiből már én is el tudnék menekülni valami trópusi szigetre, különösen, ha ott trópusi libacomb és csurig töltött bankszámla vár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.